Expoziție de artă cu lucrări de pictură și sculptură la Muzeul Județean de Istorie. Va avea loc și un minirecital de clarinet în deschidere

În perioada 17 – 30 aprilie, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani va avea loc o expoziție de artă intitulată „Bucuria culorii și fascinația formei”, organizată în spațiul Colecției de Artă.

Vor fi expuse lucrări de pictură semnate de Mihai Iateșen și „Cosmogonia formelor și șoaptelor îngerilor” cu sculpturi realizate de Cosmin-Mihai Iateșen din Iași, și grafică semnată de Liviu Șoptelea, artistul botoșănean.

Vernisajul va avea loc duminică, de la ora 11:30, iar în cadrul evenimentului cultural, Gabriel Graur va susține un minirecital la clarinet.

Prezentatorii sunt Ana Coșereanu și Cosmin-Mihai Munteanu. Programul de vizitare este zilnic, între orele 09:30 – 16:30, cu intrare gratuită.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

Saturday, 28 September 2024

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...