Elevii de la "Arte": "Cinci visuri, aceeaşi copilărie"

Elevii de la "Arte": "Cinci visuri, aceeaşi copilărie"
Elevii Liceului de Artă Botoşani au obţinut Locul I la prima etapă a concursului naţional "Diversitatea – o şansă în plus pentru viitor", acelaşi loc fiind ocupat şi de echipajul din Buzău.  

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a lansat pentru perioada 15 octombrie - 17 noiembrie 2010 faza naţională premergătoare a Concursului "Diversitatea – o şansă în plus pentru viitor". Concursul este derulat, ca şi în anii trecuţi, în parteneriat cu Asociaţia Divers.

În perioada 15-17 octombrie s-a organizat la Suceava primul concurs din această fază, care s-a desfăşurat la Casa de Cultură din Suceava, cu participarea invitaţilor: Ansamblul Kolomeika din Siret şi Arun Durancea de la Casa de Cultură din Tecuci.



Juriul a fost format din Gabriela Teisanu - Centrul Cultural Bucovina, Ioan Bodnar - Consilier Prefectura Suceava - Uniunea Ucrainienilor din Romania, Kővári Roberta - Asociaţia Divers.

Echipele participante au obţinut următoarele locuri:

- Locul I: Botoşani - echipa "Cinci visuri, aceeaşi copilărie" şi Buzău - echipa "Curcubeul etnic junior";
- Locul II: Suceava - echipa "Amicii";
- Locul III: Vaslui - echipa "Floare de colţ"
- Menţiune: Bacău - echipa "Balada"

Din echipa Liceului de Artă "Ştefan Luchian", Botoşani, coordonată de profesor Mihaela Arhip, fac parte elevii Adăscăliţei Andreea, Adomnicăi Diana-Petronela, Necolau Mădălina, Scripcariu Perla şi Vasilachi Cosmin, reprezentând românii, precum şi minoritatea lipovenilor şi pe cea a romilor, care coexistă din cele mai vechi timpuri pe teritoriul judeţului Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
12

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
310

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...