Două zile de spectacole marca Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, cu ocazia Crăciunului

Două zile de spectacole marca Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, cu ocazia Crăciunului

Pe 15 și 16 decembrie, botoșănenii și nu doar, sunt așteptați la concertul de Crăciun al Filarmonicii de Stat „George Enescu” din Botoșani. Evenimentul va avea loc la Casa Sindicatelor, din municipiul reședință de județ, începând cu ora 18:30.

Pe scenă vor urca artiști deosebiți, cu un repertoriu atent ales. Spectatorii vor parcurge astfel un drum de la „Viena pe Broadway și înapoi la Botoșaniul lui Enescu”.

Astfel, la Botoșani vine Ozana Barabancea, dirijor, solist și actriță, Ana Maria Donose, soprană la Opera Națională, artistul internațional Nicolae Voiculeț, un virtuoz al naiului și discipol al maestrului Gheorghe Zamfir, dar și băieții de la Dimma`s. Trupa este alcătuită din Nicolae Ilincai, tenor, Claudiu Chereji, tenor, Aurelian Mihai, bariton și Anton Babias, bas.

Un moment special va fi oferit de tânăra artistă din Botoșani, care a urcat și pe scena de la Vocea României, Andra Grădinariu.

Biletele sunt puse în vânzare în format fizic la sediul instituției de cultură, dar și online pe iaBilet.ro, începând de astăzi, 29 noiembrie.

Potrivit reprezentanților instituției, reducerea de 50% este valabilă doar la concertele ordinare.

Prețul biletelor pe categorii:

  • Bilete Categoria I - a, 100 Ron
  • Lojă balcon- 100 Ron
  • Bilete Categoria II- a (balcon)- 60 Ron

Informații şi rezervări pot fi obținute la numerele 0371333350, 0784202557, 0231516510.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Povestea unei copile care suferă de multiple afecțiuni la doar patru ani. Andreea are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

astăzi, 11:56
268

Andreea are doar patru ani și locuiește într-un sat de lângă orașul Dorohoi. Dacă unii copii se bucură de copilărie și pășesc zâmbitori în viață, Andreea se luptă ...

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme

astăzi, 11:02
314

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme. Pe afișul de impact este portretizat jucătorul Sebastian Maila...

Bărbat amendat de jandarmi cu 1000 de lei pentru transport ilegal de lemne

astăzi, 10:30
413

Un bărbat a fost sancționat seara trecută de jandarmii botoșăneni, deoarece nu a putut prezenta documente care să dovedească legalitatea transportului de material lemnos pe care îl efectu...