Două zile de spectacole marca Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, cu ocazia Crăciunului

Două zile de spectacole marca Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, cu ocazia Crăciunului

Pe 15 și 16 decembrie, botoșănenii și nu doar, sunt așteptați la concertul de Crăciun al Filarmonicii de Stat „George Enescu” din Botoșani. Evenimentul va avea loc la Casa Sindicatelor, din municipiul reședință de județ, începând cu ora 18:30.

Pe scenă vor urca artiști deosebiți, cu un repertoriu atent ales. Spectatorii vor parcurge astfel un drum de la „Viena pe Broadway și înapoi la Botoșaniul lui Enescu”.

Astfel, la Botoșani vine Ozana Barabancea, dirijor, solist și actriță, Ana Maria Donose, soprană la Opera Națională, artistul internațional Nicolae Voiculeț, un virtuoz al naiului și discipol al maestrului Gheorghe Zamfir, dar și băieții de la Dimma`s. Trupa este alcătuită din Nicolae Ilincai, tenor, Claudiu Chereji, tenor, Aurelian Mihai, bariton și Anton Babias, bas.

Un moment special va fi oferit de tânăra artistă din Botoșani, care a urcat și pe scena de la Vocea României, Andra Grădinariu.

Biletele sunt puse în vânzare în format fizic la sediul instituției de cultură, dar și online pe iaBilet.ro, începând de astăzi, 29 noiembrie.

Potrivit reprezentanților instituției, reducerea de 50% este valabilă doar la concertele ordinare.

Prețul biletelor pe categorii:

  • Bilete Categoria I - a, 100 Ron
  • Lojă balcon- 100 Ron
  • Bilete Categoria II- a (balcon)- 60 Ron

Informații şi rezervări pot fi obținute la numerele 0371333350, 0784202557, 0231516510.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
749

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1232

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
497

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...