Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO

Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO
O botosaneanca de doar 12 ani a reusit sa obtina la finele saptamanii trecute, doua premii la festivalurile nationale de muzica usoara pentru copii si tineret la care a participat. La unul dintre acestea a fost premiata cu marele trofeu al concursului, iar la celalalt, cu premiul de originalitate.

Este vorba despre Karina Ioana Todireanu, eleva in clasa a VII – a la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si membra a cercului de jurnalism Micii reporteri.

Tanara a obtinut Marele trofeu al Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Star Melody" care a avut loc pe data de 5 septembrie la Bucuresti, juriul fiind condus de compozitorul Cristian Alivej.

Premiul de originalitate a fost primit de botosaneanca la Festivalul national de muzica usoara pentru copii si tineret "Andantino" desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 6 septembrie.

Karina a cantat in concurs piesa "Dor de viata" din repertoriul Aurei Urziceanu, aceeasi melodie cu care s-a prezentat si in finala concursului national de muzica Mamaia copiilor din luna iulie a acestui an.

Aceasta a tinut sa multumeasca doamnei Anca Apetroaiei, profesor de canto la Palatul copiilor Iasi, si doamnei profesor coregraf Ligia Grozdan, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibila cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
176

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
177

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
257

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...