Dorohoienii sunt așteptați, sâmbătă, la Marșul pentru Viață. VEZI programul și traseul!

A cincea ediție a Marșului pentru viață, care se va desfășura în acest an sub tema „Construim împreună pentru viață” în Parcul Cholet, din municipiul Dorohoi, reprezintă punctul culminant al activităților proiectului Luna pentru viață.

Dorohoienii sunt așteptați, sâmbătă, la Marșul pentru Viață. VEZI programul și traseul!

Proietul educațional „Luna pentru viață” se organizează, în fiecare an, în perioada 1–31 martie, de către Biroul Provita al Protopopiatului Dorohoi, în colaborare cu parohiile și unitățile școlare din zona municipiului Dorohoi.

Evenimenul central „Marșul pentru viață”, care se desfășoară atât la nivel național, cât și internațional, urmărește să promoveze o cultură pro viață în rândul copiilor și tinerilor bazată pe următoarele valori: viața umană de la începuturile sale (de la concepție), ca valoare supremă; familia, ca centru al organizării sociale; educația, ca instrument pentru dezvoltarea personală; credința în Dumnezeu, ca fundament al întregii vieți.

Programul evenimentului este următorul:

Ora 12.00-12.30 primirea participanților;

Ora 12.30-14.00 activități interactive și ateliere cu tematică provita pentru copii și părinți;

Ora 14.00 -15.00 plecare din Parcul Cholet spre Catedrala Dorohoi pe următorul traseu: Bulevardul Victoriei, str. Dimitrie Pompei, pietonal str. Grigore Ghica, Catedrala Dorohoi.

”Fiecare viață e un dar către lume, pe care suntem chemați să îl ocrotim, sprijinind mama care îl poartă! Vă așteptăm cu drag pentru a petrece un timp frumos împreună preoti, părinți, copii, tineri și bunici deoarece doar împreună, uniți vom reuși „să construim împreună pentru viață”, transmite Biroul ProVita din cadrul Protopopiatului Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
19

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
143

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...