Doliu și la Căminul Cultural de la Drăgușeni după ce MAESTRUL Ioan Cobâlă a încetat din viață

Doliu și la Căminul Cultural de la Drăgușeni după ce MAESTRUL Ioan Cobâlă a încetat din viață

Este doliu și în locul de baștină a Maestrului Ioan Cobâlă, comuna Drăgușeni, localitate în care acesta a văzut lumina zilei la 1 ianuarie 1947.

La sediul căminului cultural care poartă chiar din timpul vieții numele maestrului Ioan Cobâlă, primarul Eugen Nechita, a prins o pânză neagră și a aprins lumina, așa cum este creștinește.

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că cel mai iubit fiu al satului Drăgușeni, maestrul Ioan Cobâlă, a plecat dintre noi, lăsând în urma multă tristețe. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către sufletul celui plecat și către familie. Fie ca îngerii să vegheze drumul lin spre raiul artiștilor al concetățeanului nostru, prof. Ioan Cobâlă. Odihnă veșnică! Nu vă vom uita niciodată!”, a spus primarul Eugen Nechita.

După ce a încetat din viață la finele acestei săptămâni, vineri, 3 septembrie, trupul neînsuflețit al maestrului Ioan Cobâlă a fost depus la Biserica „Cuvioasa Parascheva”, din municipiul Botoșani, înmormântarea urmând a avea loc marți, 7 septembrie, la Cimitirul Pacea.

 

Spune-ne opinia ta