„Croitorașul cel viteaz”, spectacol pentru copiii de peste patru ani

Copiii peste 4 ani sunt așteptați, în acest final de săptămână, să vizioneze spectacolul „Croitorașul cel viteaz”, după Frații Grimm, adaptat de Florin Iftode.

Piesa se va juca pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică de la orele 10:30 și 12:30.

Regia artistică este realizată de Florin Iftode, scenografia îi aparține lui Gelu Rîşca și muzica este compusă de Constantin Panaite.

Din distribuție fac parte actorii Adelina Cojocariu, Florin Iftode, Oana Asofiei, Marius Rusu, Cosmin Tanasă, Pavel Petraşi, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu, Ana Apetrei, Andrei Iurescu 

„Voi pleca în lumea  mare

Ca să afle orişicare

Nu mai sunt un biet cârpaci

Care coase la velură

Toată lumea o să-mi spună

Măi băiete, ştii că-mi placi?

Tu dobori cât ai clipi

Şapte dintr-o lovitură!

Eu voi deveni de azi

Croitorașul cel viteaz!”

Dacă vreți să aflați mai multe despre aventurile Croitorașului cel viteaz, vă așteptăm cu drag la spectacole. Prețul unui bilet este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

astăzi, 11:55

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

astăzi, 10:15

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...