Concert simfonic la Casa de Cultură. Soliștii Diana Turcu și Michel Willi vor urca pe scenă

Concert simfonic la Casa de Cultură. Soliștii Diana Turcu și Michel Willi vor urca pe scenă

Vineri, 18 februarie, de la ora 18:30 la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un concert al Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani.

Alături de orchestra filarmonicii vor urca pe scenă soliștii Diana Turcu și Michel Willi. Diana va încânta publicul meloman cu melodii la vioară, iar Michel la violă.

Mircea Holiartoc va fi dirijor în acest spectacol.

Programul de vineri cuprinde Uvertura operei „La clemenza di Tito” de W. A. Mozart, Simfonia concertantă pentru vioară, violă și orchestră, KV 364, de W. A. Mozart și Sinfonietta pe teme rusești, op. 31, de N. Rimski – Korsakov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
510

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1452

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...