Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!

Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!
Copiii de la grupul Cheia Sol au pregătit în preajma sărbătorilor o frumoasă poveste de iarnă. Continuând tradiţia începută anul trecut, membrii grupului Cheia Sol sunt deja pe ultima sută de metri cu pregătirea concertului pe care îl vor susţine alături de Filarmonica Botoşani.

Succesul înregistrat anul trecut cu acest concert i-a determinat pe membrii grupului Cheia Sol să mai scrie o pagină în agenda sufletului plin de emoţie al publicului botoşănean. Astfel, pe data de 18 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, botoşănenii sunt invitaţi la concertul extraordinar de Crăciun Deschide uşa, creştine! susţinut de Filarmonica Botoşani alături de Oana Puşcaşu şi copiii de la grupul Cheia Sol.

Orchestra va susţine uvertura Spărgătorul de nuci (Ceaikovschi) şi suita de colinde a lui Sabin Drăgoi, iar membrii grupului coordonat de Oana Puşcaşu vor cânta, acompaniaţi de aceeaşi orchestră, colinde tradiţionale româneşti.

Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Nicolae Ursu. Surprizele pentru copii, dar şi oameni mari, nu se vor încheia însă aici.

Pentru ca povestea să aibă cel mai fericit final, cei mici se vor întâlni cu Moş Crăciun care le va împărţi daruri, iar cei mai mari, care au sprijinit de-a lungul anului activitatea Asociaţiei Culturale Cheia Sol, din care face parte grupul de copii, vor fi premiaţi într-o gală, care va încheia magistral anul 2009 pentru micii şi talentaţii artişti botoşăneni.

Grupul Cheia Sol mulţumeşte tuturor celor care au sprijinit prin mediatizare sau financiar activitatea grupului şi îi invită pe toţi la o seară magică de muzică şi căldură sufletească.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni, în mijlocul copiilor la Școala de vară, cu ce surprize au venit! (foto)

astăzi, 20:01
14

Salvatorii le-au vorbit celor 50 de copii  cu vârste cuprinse între 6și 17 ani despre cum să-și protejeze propria viață, dar și cum să-și ajute semenii aflați în situa...

Vrei să urmezi o carieră de ofițer în Jandarmeria română? IJJ Botoșani recrutează candidați!

astăzi, 18:54
59

La Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza", comun pentru femei și bărbați, sunt alocate:- 10 locuri pentru Jandarmeria Română la Facultatea de Poliţie pentru învăţ...

APIA Botoșani: Apel la fermieri pentru respectarea interdicției de a incendia vegetația!

astăzi, 18:00
44

Fermierii care primesc sprijin prin intervențiile din Planul Național Strategic PS 2023-2027 trebuie să respecte normele privind condiționalitatea pe întreaga exploatație agricolă și pe t...