Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!

Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!
Copiii de la grupul Cheia Sol au pregătit în preajma sărbătorilor o frumoasă poveste de iarnă. Continuând tradiţia începută anul trecut, membrii grupului Cheia Sol sunt deja pe ultima sută de metri cu pregătirea concertului pe care îl vor susţine alături de Filarmonica Botoşani.

Succesul înregistrat anul trecut cu acest concert i-a determinat pe membrii grupului Cheia Sol să mai scrie o pagină în agenda sufletului plin de emoţie al publicului botoşănean. Astfel, pe data de 18 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, botoşănenii sunt invitaţi la concertul extraordinar de Crăciun Deschide uşa, creştine! susţinut de Filarmonica Botoşani alături de Oana Puşcaşu şi copiii de la grupul Cheia Sol.

Orchestra va susţine uvertura Spărgătorul de nuci (Ceaikovschi) şi suita de colinde a lui Sabin Drăgoi, iar membrii grupului coordonat de Oana Puşcaşu vor cânta, acompaniaţi de aceeaşi orchestră, colinde tradiţionale româneşti.

Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Nicolae Ursu. Surprizele pentru copii, dar şi oameni mari, nu se vor încheia însă aici.

Pentru ca povestea să aibă cel mai fericit final, cei mici se vor întâlni cu Moş Crăciun care le va împărţi daruri, iar cei mai mari, care au sprijinit de-a lungul anului activitatea Asociaţiei Culturale Cheia Sol, din care face parte grupul de copii, vor fi premiaţi într-o gală, care va încheia magistral anul 2009 pentru micii şi talentaţii artişti botoşăneni.

Grupul Cheia Sol mulţumeşte tuturor celor care au sprijinit prin mediatizare sau financiar activitatea grupului şi îi invită pe toţi la o seară magică de muzică şi căldură sufletească.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
19

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
49

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
692

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...