Cei mici sunt așteptați în sala de spectacol, cu ”Tom Degețel” pe scena Teatrului ”Vasilache”

În această săptămână, copiii sunt invitați la Teatrul "Vasilache", pentru a viziona spectacolul „Tom Degeţel”.

Cei mici sunt așteptați în sala de spectacol, cu ”Tom Degețel” pe scena Teatrului ”Vasilache”

Spectacolul „Tom Degeţel”, de Valentin Dobrescu, după o poveste populară engleză, este un spectacol care se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

Reprezentațiile sunt programate în zilele de:

- joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 18:00,

- sâmbătă, 18 noiembrie 2023, de la ora 11:00

- duminică, 19 noiembrie 2023, de la orele 11:00 și 12:30

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu; scenografia îi  aparţine lui  Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei.                

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Ana Apetrei, Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Anamaria Chelaru şi Ioana Buta.

”Ca mai toate poveştile şi povestea lui Tom Degeţel este plină de învățăminte şi tâlcuri. Dar parcă cel mai puţin vizibil dintre toate, dar şi cel mai de actualitate, este cu privire la relaţia om-natură. Mica, drăgălaşa şi firava zână a stejarilor, care îl roagă pe pădurar să nu taie cel mai bătrân stejar din pădure în schimbul îndeplinirii unei dorinţe, este chiar natura care ne roagă să avem grijă de ea, care ne îndeplinește atâtea dorinţe şi de care noi uitam mereu. Dacă acest gând ajunge până la sufletul tău, micule spectator, atunci pot spera că vei trăi intr-o lume mai curată.” (regizor, Valentin Dobrescu)

Preţ bilet 15 lei

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
45

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
61

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
63

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...