Cei mici sunt așteptați, duminică, la "Aventurile lui Chiţ"!

Cei mici sunt așteptați, duminică, la "Aventurile lui Chiţ"!
"Aventurile lui Chiţ", duminică, 18 noiembrie 2018, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30,  la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache".
 
În această duminică cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi la Teatrul „Vasilache” pentru a viziona spectacolul „Aventurile lui Chiţ”. 
Veţi urmări o poveste a  unui şoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri şi recuzita de care toata lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu câţiva cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.
 
Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Păpuşile sunt mânuite de actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Florin Iftode,  Marius Rusu, Geanina Alecsoaie şi Andrei Iurescu.
 
Spectacolul „Aventurile lui Chiţ” a fost prezentat în anul 2000 în cadrul Festivalul Internaţional „Sub căciula lui Guguţă” de la Chişinău – Republica Moldova. Spectacolul a fost apreciat de juriu şi distins cu  Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei spectacolului „Aventurile lui Chiţ”
 
Preţul uni bilet de intrare la spectacole este de 10 lei.
 
Puteţi face rezervări, de luni până vineri, doar la telefon
0756.084.651 / 0231.514.353
 
Nu uitaţi:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani. 
Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro  sau http://facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
117

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
227

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...