Cartea ”Lacrimi de safir” va fi lansată luni, la o filială a Bibliotecii Județene din Botoșani!

Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani invită publicul iubitor de cultură la lansarea cărții "Lacrimi de Safir".

Cartea este semnată de Gabriel Borchină. Evenimentul va avea loc luni, 18 martie, începând cu ora 14.00, și va fi găzduit de Filiala nr. 2 Grivița a instituției.

Acesta este primul volum scris de Gabriel Borchină, un vrâncean extrem de talentat, în vârstă de doar 22 de ani, pasionat nu doar de scris, ci și de desen, ilustrație, pictură și animație. Cartea este descrisă pe site-ul oficial lacrimidesafir.ro drept o "poveste plină de profunzime și pasiune", dedicată "nopților de pian, de filosofie, de senzualitate", conform cuvintelor autorului.

"Lacrimi de Safir" promite să atingă corzile sensibile ale cititorilor, oferindu-le o poveste captivantă despre puterea iubirii adevărate.

Vă așteptăm cu drag să participați la acest eveniment special și să descoperiți universul plin de frumusețe și pasiune creat de Gabriel Borchină în "Lacrimi de Safir".

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...