Carte lansată de un fost absolvent al Seminarului Teologic din Dorohoi!

Astăzi, preotul slujește în Parohia Hersbruck, din cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei centrale și de nord.

Carte lansată de un fost absolvent al Seminarului Teologic din Dorohoi!

În data de 26 februarie 2024, începând cu orele 17.00, în Sala Pimen Arhiepiscopul din cadrul Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, va avea loc lansarea cărții ”Tatăl minciunii. Demonologia din perspectiva ortodoxă. Diavolul în concepția creștinilor medievali", alcătuită de ieromonahul Arsenie (Andrei) Bejan.

Arsenie Bejan, absolvent al Seminarului Teologic din Dorohoi, promoția 2007, este licențiat în Teologie ortodoxă, Drept și Conservator.

Cartea care va fi lansată luni, 26 februarie, la Suceava, a apărut la Editura Crimca și reprezintă lucrarea de doctorat a autorului.

În prezent, Arsenie Bejan este preot slujitor în Parohia Hersbruck, din Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei, Europei centrale și de nord.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
28

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
82

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
92

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...