Botosaneni premiati la Gala Uniter!

Botosaneni premiati la Gala Uniter!

IONUT SOCIU

Uniunea Teatrala din Romania si-a premiat luni seara excelentele in teatru, in editia a XVIII-a a Galei Premiilor UNITER. Juriul a fost format din criticii Ion Cocora, Mircea Morariu si Doina Papp.

Printre premiantii serii au urcat pe scena si doi botosaneni care au dovedit, de-a lungul anilor, o buna pregatire profesionala si continuitate in actul cultural.

Astfel, la sectiunea Cel mai bun actor in rol secundar, premiul a fost acordat actorului Vlad Ivanov, pentru rolul Doctorul din spectacolul "Un duel", la Teatrul National Bucuresti.
VLAD IVANOV - Un botosanean cucereste lumea

In cadrul Galei Uniter a fost distins cu Premiul Nume noi in critica Ionut Sociu, un tanar absolvent al Facultatii de Teatrologie, implicat in proiecte teatrale importante, de anvergura si de inalta tinuta. 
IONUT SOCIU - La catedra UNATC Bucuresti, la doar 25 de ani

Chiar daca in calitate de invitat, pe scena Uniter s-a aflat luni seara si Bogdan Burlacianu, jumatatea trupei Fara Zahar, care a sustinut un moment artistic alaturi de Ada Milea.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
26

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
708

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...

Ambarcațiuni gonflabile și peste 30 de km de plase monofilament ridicate de polițiști după perchezițiile de dimineață! (Foto, Video)

astăzi, 13:07
153

Peste 30 de kilometri de plase monofilament confiscate de la persoane bănuite de braconaj piscicol.În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreu...