Botoşăneanul care a dat lovitura la Hollywood: Joacă alături de Brad Pitt, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones!

Botoşăneanul care a dat lovitura la Hollywood: Joacă alături de Brad Pitt, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones!

ANDY MIHALACHE
imdb.com

S-a născut în Botoşani, pe 24 octombrie 1964, este un actor spontan, ambiţios, dar mai ales un excelent profesionist, entuziast, încrezător şi sociabil. Asta l-a ajutat să obţină rolurile potrivite, în lumea mare a filmului mondial.

Conform site-ului imdb.com, Andy Mihalache s-a născut în Botoșani și a crescut în România până în anul 2000, când s-a mutat în Londra. Aici apare în reclame și apoi în producții pe micul ecran, iar după multă muncă a reușit să dea lovitura la Hollywood, având anul acesta apariții în filme mari la Hollywood.

Actorul poate fi văzut în "War Machine", unde joacă alături de Brad Pitt, în "Now You See Me 2", alături de actorii Morgan Freeman, Michael Caine și Daniel Radcliffe, dar şi în filmul "Untitled Matt Damon/Bourne Sequel" (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel și Alicia Vikander.

Mai mult, scrie Libertatea.ro, botoşăneanul a bifat un rol în pelicula plasată în lumea fascinantă a lui Harry Potter, intitulată "Fantastic Beasts and Where to Find Them", unde joacă alături de Colin Farrell, Jon Voight și Eddie Redmayne. Se pare că un rol esențial în succesul său îl joacă și faptul că știe foarte multe limbi străine, dar și faptul că este foarte fotogenic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
338

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
363

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
217

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...