Botoşăneanul Andrei Roşu va juca în "Pariu cu viaţa"

Botoşăneanul Andrei Roşu va juca în "Pariu cu viaţa"

 ANDREI ROSU  www.protv.ro

Actorul botoşănean se alătură distribuţiei celui de-al treilea sezon al serialului "Pariu cu viaţa", ce va reîncepe în această toamnă.

Andrei Roşu, cunoscut pentru rolurile din "Războiul sexelor", "Regina" şi "State de România", dar si "Narisa sălbatică", va interpreta rolul lui George, "un băiat descurcăreţ, care îi înfruntă cu mult curaj pe cei care vor să le facă rău tinerilor din LaLa Band", potrivit reprezentanţilor Pro Tv.

"După pauza pe care am avut-o, mi-a fost dor să lucrez din nou cu echipa cu care m-am «consacrat». De fiecare dată voi lucra cu plăcere cu oamenii care au fost martori la debutul meu în televiziune. Personajul pe care îl voi interpreta se numeşte George. Voi fi cel care descurcă iţele şi care îi pune pe băieţii răi «cu faţa la perete», dar ,«dacă-ţi spun mai multe, va trebui să te omor»", a povestit actorul.

Şi pe plan personal, Andrei Roşu este fericit, deoarece anul viitor va fi tată.

Nasut pe 19 ianuarie 1987, la Botosani, Andrei a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, fiind unul dintre cei mai buni studenti ai UNATC din generatia sa.

În popularul film "Pariu cu viaţa", care a atras milioane de fani din întreaga ţară, se mai află o botoşăneancă. Este vorba despre CRISTINA CIOBANASU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
321

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
398

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...