Anastasia, fetița din Botoșani premiată într-o competiție națională!

Tema competiției a fost ziua de 8 Martie, participanții prezentând creații emoționante în versuri, pagini de proză, eseuri, sau desene care să înfățișeze chipul mamei.

O cursantă a Școlii Populare de Arte ”George Enescu” Botoșani, secția Pictură, se află printre laureații Concursului Național de Creație Artistică ”Amândoi, în aburul pâinii”, ediția XX.

Competiția, organizată de Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica”, Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” și Editura „Cezara” din Târgu-Mureș, este dedicată zilei de 8 Martie.

Competiția este structurată în trei secțiuni, acoperind creațiile artistice ale elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Premiul III, la categoria ciclu primar, a fost obținut de Anastasia Dascălu, de la Școala Populară de Arte ”George Enescu” Botoșani, cursanta fiind sub îndrumarea prof. Victor Hreniuc.

Primele locuri au fost ocupate de micii artiști din Bistrița, Constanța și Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...

Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

astăzi, 09:49

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit. În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat ofici...