„Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” cu actrița Oana Asofiei, la final de săptămână

În acest final de săptămână, cetățenii sunt invitați la spectacolul „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, poveste ce o va avea în prim plan pe actrița Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, Oana Asofiei.

Piesa va putea fi vizionată joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 10:30 și 12:30.

Spectacolul „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, după Frații Grimm este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu și ilustrația muzicală este realizată de Oana Pușcașu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu și Marius Rusu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveșsti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găsești de toate: un prinţ şi o prințesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeași plăcere şi emoție. Cred că aceleași sentimente le încercați şi voi dragi copii şi... dragi părinți”, a declarat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat preșcolarilor și școlarilor. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziționa de la sediul instituției, de marți și până vineri, între orele 10:30 și 12:30, dar și înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

astăzi, 14:56

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

astăzi, 11:55

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

astăzi, 10:15

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...