Actorul Toni Tecuceanu, de la Cronica Carcotasilor, a murit de gripa porcina - VIDEO

Actorul Toni Tecuceanu, de la Cronica Carcotasilor, a murit de gripa porcina - VIDEO

 TONI TECUCEANU  

Toni Tecuceanu, care pe 13 ianuarie ar fi implinit 38 de ani, membru in echipa emisiunii Cronica Carcotasilor de la Prima TV, a incetat din viata marti dimineata, in urma unor complicatii survenite dupa ce actorul a contactat virusul gripei porcine.

Serban Huidu a confirmat pentru Ziare.com ca Toni Tecuceanu a incetat din viata marti dimineata in jurul orei 07:00.

Toni Tecuceanu, membru al echipei Carcotasilor, a ajuns la spital chiar in seara de Craciun, fiind diagnosticat cu gripa porcina. Actorul se afla in stare grava si a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, aflandu-se mai multe zile in coma.

Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune. În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", în regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este o altă producţe în care Toni a jucat, de aceasta dată în rolul unui miliţian.

Toni Tecuceanu a făcut parte din echipa Cârcotaşilor de mai bine de patru ani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
12

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
55

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...