Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vă invită la „Îmbătați de dragoste” și „Watch dogs”

În acest final de săptămână, pe scena Casei Tineretului se vor juca piesele de teatru „Îmbătați de dragoste” și „Watch Dogs”.

Sâmbătă, de la ora 18:00, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vor pune în scenă spectacolul „Îmbătați de dragoste”, după Pierre de Marivaux.

Regia artistică și ilustrația muzicală sunt semnate de Alexandru Vasilachi, cu asistența lui Sorin Ciofu, scenografia de Mihai Pastramagiu și coregrafia este realizată de Victoria Bucun.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Cezar Amitroaei, Petruț Butuman, Silvia Răileanu, Sorin Ciofu, Lidia Uja și Răzvan Amitroaei.  

Să fie adevărat că haina-l face pe om? Se poate interzice dragostea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite? Este loc în suflet și pentru dragoste și pentru rațiune? E adevărat că dragostea-i oarbă și rațiunea rece precum gheața? Veți găsi aceste întrebări nu doar în spectacol, dar și în inimile fiecărui îndrăgostit. Hai să ne îmbătăm de dragoste, de teatru!

De asemenea, duminică, de la ora 18:00, se va juca piesa „Watch Dogs”, după Lucian Băleanu.

O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin.

Textul este semnat de Lucian Băleanu, regia artistică de Alexandru Vasilachi și scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu – Zamfirache.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, dar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri între orele 08:00 – 21:00, la Casa Tineretului de la ora 12:00 până la ora 16:00, de marți până vineri, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 la ora 18:00, și on line https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...