Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” repun în scenă două spectacole îndrăgite de public

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” repun în scenă două spectacole îndrăgite de public

În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani repun în scenă două spectacole îndrăgite de public: „Patima roșie”  și „Consiliu de familie”.

Așadar, sâmbătă, 15 martie 2021, începând cu ora 19.00, la Casa Tineretului, publicul este invitat la vizionarea spectacolului „Patima roșie”, de Mihail Sorbul.

Regia este asigurată de Cristian Gheorghe. Din distribuție fac parte actorii: Cristina Gheorghe, Bogdan Muncaciu, Florin  Aionițoaei, Bogdan  Horga, Lorena- Petronela  Chiribuță, Ionică  Ciofu.

„Nu vă opriți cu  înțelegerea la suprafața faptelor pe care le veți urmări în acest spectacol! Dincolo de iubiri fulgerătoare și trădări, dincolo chiar și de câteva focuri de revolver, rămâne să înțelegeți ca ceea ce merită cu adevărat prețuit este iubirea sinceră  și “curată”!”, au transmis organizatorii.

În ziua de duminică, 16  mai 2021, începând cu ora 19.00, la Casa Tineretului,  publicul este invitat la spectacolul „Consiliu de familie”, de Cristina Clemente. Traducere din limba spaniolă este asigurată de Luminița Voina Răuț.

Din distribuție fac parte actorii: Sorin  Ciofu, Lenuș  Moraru, Alexandra Vicol, Petruț  Butuman, Răzvan  Amitroaei.

Regie este atribuită Antonellei  Cornici, de scenografie se ocupă Gelu  Rîșca, iar de coregrafie - Victoria  Bucun. Video design - Andrei  Cozlac iar asistent regie - Ioan  Crețescu

„Cu „uneltele” comediei, noi vorbim despre conflictele dintre generații, despre nevoia tinerilor de a rupe barierele, despre conflictele de idei, despre părinții care au ajuns în secolul XXI, dar nu se pot adapta la noua tehnologie, părinți care vizionează un alt fel de filme și ascultă un alt fel de muzică.

Nu spunem, prin acest spectacol, că dreptatea s-ar afla doar la unii sau doar la alții.

Publicul va alege!”, a spus Antonella Cornici, regizoarea spectacolului.

Prețul unui bilet este de 30 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 15 lei .

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231. 510. 970 sau 0735. 779. 821.

Program: 10.00 – 18.00, de marți până vineri, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 16.00 – 19.00

Biletele pot fi achiziționate și online, accesând următorul link:  https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta