Moștenitorii fraților miliardari de la Dedeman, pregătiți să preia afacerile familiei: ”Suntem norocoşi că îşi doresc să se implice!”

Moştenitorii miliardarilor fraţi Pavăl de la Dedeman sunt deja iniţiaţi în afacerile părinţilor. Dragoş a vorbit, recent, despre cei doi copii ai săi, Karina şi Darius, care învaţă tainele companiei pe care o vor conduce într-o zi.

Moștenitorii fraților miliardari de la Dedeman, pregătiți să preia afacerile familiei: ”Suntem norocoşi că îşi doresc să se implice!”

   Foto: Bugetul.ro

Businessman-ul a dezvăluit că tânăra generaţie se implică activ în viitorul firmei, aceştia studiind în străinătate pentru a fi pregătiţi să preia controlul.

Cine sunt moștenitorii miliardarilor frați Pavăl de la Dedeman

În vârstă de 58 de ani, Dragoş Pavăl îşi pregăteşte copiii de ani de zile pentru preluarea companiei pe care o conduce de trei decenii. Moștenitorii miliardarilor frați Pavăl de la Dedeman sunt Karina şi Darius, despre care afaceristul dezvăluie că s-au alăturat deja echipei, aducând o viziune îndrăzneaţă.

Născută în septembrie 1993 la Bacău, Karina a studiat la Londra, la Queen Mary University of London, iar mai apoi la University of Cambridge, unde a absolvit un master în finanţe şi real estate. Odată cu terminarea studiilor, a decis să revină în România pentru a pune în practică tot ce a învăţat în Marea Britanie.

Nici fratele său nu a părăsit afacerea familiei, deşi a studiat la The American School în Switzerland (TASIS), iar în 2022 a absolvit Bayes Business School (Cass) de la Universitatea din Londra, specializarea business management, digital innovations & entrepreneurship. Momentan, încă studiază antreprenoriat la UCL School of Management, dar este ţinut la curent în permanentă cu ceea ce se întâmplă în compania familiei.

“Astăzi, am atins stadiul în care ne permitem să visăm cu ochii deschişi. Visuri cu capital de risc, extinderi geografice ambiţioase şi diversificare. Insomniile sunt preluate cu sete de noua generaţie. Iar noi suntem norocoşi că îşi doresc să se implice şi să continue să viseze“, spune Dragoş Pavăl, conform BusinessMagazin.ro.

Fraţii Pavăl au clădit, de-a lungul a 30 de ani, cel mai mare business antreprenorial local, cel mai mare retailer şi cea mai extinsă reţea de bricolaj de pe piaţa autohtonă. Mai mult, au investit sume uriaşe de bani extinzându-şi astfel portofoliul de birouri deţinut, în valoare de peste 800 de milioane de euro.

Dragoş Pavăl, mândru de cei doi copii

Nu este prima oară când fratele mai mic din familie vorbeşte despre copiii săi, moștenitorii miliardarilor frați Pavăl. În septembrie 2023, acesta a emis un comunicat după achiziţia portofoliului de birouri al CA Immo contra sumei de 377 mil. euro.

Atunci, compania şi-a dezvăluit intenţia de a pătrunde pe piaţa internaţională, făcând din Pavăl Holding un adevărat imperiu.

„Viitorul businessului va fi plămădit cu grijă de către generaţia următoare. Copiii mei, Karina şi Darius, s-au alăturat deja echipei noastre, aducând cu ei un suflu proaspăt, o viziune îndrăzneaţă şi ambiţioasă, fundamentate pe competenţe dezvoltate în instituţii de învăţământ de prestigiu din străinătate.

Sunt foarte implicaţi în tot ceea ce fac, foarte dornici să înveţe şi abundă în potenţial. Toţi tinerii din cadrul companiei onorează istoria şi îmbrăţişează aceleaşi valori care stau la temelia afacerii noastre.

Cu încredere fermă în abilităţile lor, avem în vedere extinderea businessului în afara graniţelor României în următorii ani, direcţie în care am făcut deja primii paşi, păstrând totodată spiritul inovator şi principiile etice care ne-au definit şi ne-au călăuzit întotdeauna”, a spus Dragoş Pavăl, anul trecut.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...