Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

552 de locuri de muncă vacante la dispoziția botoșănenilor, în această săptămână, angajatorii din alte județe anunțând alte 39 de posturi. 

Locuri de muncă în județul Botoșani. Salariu de aproape 8.000 de lei într-o instituție publică!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani angajează un șef birou/Serviciul Financiar-Contabilitate, salariul fiind de 7.736 de lei. Persoanele interesate trebuie să aibă o vechime de minimum 5 ani, studii superioare în domeniul științe economice și master în domeniul administrației publice sau management, precum și Certificat de atestare a cunoștințelor în domeniul Sistemului European de Conturi. 

Două instituții caută consilier administrație publică, cu un salariu de 2983 la Direcția de Asistență Socială Botoșani și 4180 lei la Primăria Blândești.

Patronatul Național Român - Filiala Botoșani angajează secretară cu studii liceale și cunoștințe calculator, persoană peste 45 de ani. 

La nivelul județului Botoșani, rămâne în continuare foarte săracă oferta pentru persoanele cu studii superioare, salariile în aceste cazuri fiind atractive doar în sistemul de stat. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
134

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
44

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...