Fiscul anunță noi întâlniri cu contribuabilii botoșăneni!

Fiscul anunță noi întâlniri cu contribuabilii botoșăneni!
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de 5 iulie 2018, ora 11.00, si 11 iulie 2018, ora 11.00, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii, unde se vor prezenta următoarele teme:
 
1.Noul mecanism fiscal privind impozitul pe venit, CAS si CASS aplicabil contribuabililor persoane fizice 
2.Informaţii cu privire la modul de completare a declaraţiei unice pe suport hârtie sau format electronic 
3.Transmiterea declaraţiei unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă 
4. Înregistrarea în SPV potrivit OMFP nr.660/2017
5. Serviciile oferite electronic, servicii oferite telefonic, calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna iulie 2018, noutăţi legislative.
 
Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: 
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei. 
 
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare, transmit reprezentanții Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani - Biroul asistenta pentru contribuabili.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
437

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...