Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 52 de milioane de lei

Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 52 de milioane de lei

Miercuri, 21.04.2021, Elsaco Electronic a semnat, cu beneficiarul Compania de Apă Oltenia, contractul de execuție a proiectului „Echiparea stațiilor de tratare apă potabilă ale Municipiului Slatina cu filtre pentru potabilizarea apei”, din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Contactul menționat a fost atribuit asocierii Elsaco Electronic & CVW Technologies, lider de asociere fiind Elsaco Electronic. Valoarea contractului de execuție este de 51.783.368,51 lei fără TVA, iar durata implementării acestuia va fi de 35 de luni.

În cadrul acestui proiect se vor reabilita și extinde stațiile de tratare Nicolae Bălcescu și Salcia, acestea urmând să fie dotate cu echipamente performante pentru tratarea și monitorizarea calității apei potabile.

Stația de tratare și pompare Nicolae Bălcescu va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 540 mc/h, iar stația de tratare Salcia va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 490 mc/h.

Implementarea acestui proiect va îmbunătăți calitatea apei furnizate locuitorilor, iar Elsaco Electronic va urmări îndeaproape încadrarea în termenul de execuție și realizarea unei lucrări de referință.

               

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
16

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
27

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
122

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...