Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 52 de milioane de lei

Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 52 de milioane de lei

Miercuri, 21.04.2021, Elsaco Electronic a semnat, cu beneficiarul Compania de Apă Oltenia, contractul de execuție a proiectului „Echiparea stațiilor de tratare apă potabilă ale Municipiului Slatina cu filtre pentru potabilizarea apei”, din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Contactul menționat a fost atribuit asocierii Elsaco Electronic & CVW Technologies, lider de asociere fiind Elsaco Electronic. Valoarea contractului de execuție este de 51.783.368,51 lei fără TVA, iar durata implementării acestuia va fi de 35 de luni.

În cadrul acestui proiect se vor reabilita și extinde stațiile de tratare Nicolae Bălcescu și Salcia, acestea urmând să fie dotate cu echipamente performante pentru tratarea și monitorizarea calității apei potabile.

Stația de tratare și pompare Nicolae Bălcescu va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 540 mc/h, iar stația de tratare Salcia va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 490 mc/h.

Implementarea acestui proiect va îmbunătăți calitatea apei furnizate locuitorilor, iar Elsaco Electronic va urmări îndeaproape încadrarea în termenul de execuție și realizarea unei lucrări de referință.

               

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Zbor de o zi. De Silvia Mihăilescu

Marţi, 11 Mai 2021
130

La fel ca în fiecare seară, atât timp cât ajung pe adresa de mail a redacției noastre, vom încerca să publicăm câte o poezie.  Vă dorim lectură plăcută.*...

Informare meteo: Vin ploi abundente și furtuni

Marţi, 11 Mai 2021
1991

După o perioadă cu vreme însorită și liniștită, începând de miercuri seară, și mai ales în ziua de joi, sosesc ploi abundente însoțite de descărcări electrice ...

Indienii, avertizaţi de medici să nu mai folosească balega de vacă împotriva COVID-19 „Există riscul răspândirii altor boli”

Marţi, 11 Mai 2021
624

Pandemia de COVID-19 devastează India, care înregistrează oficial 22.66 milioane de îmbolnăviri şi 246.116 de morţi.Însă unii experţi avertizează că acest bilanţ ar put...