(A) Anunț privind achizitia de utilaje la ferma piscicolă Drăcșani – S.C. Piscicola S.A. Botoșani

(A) Anunț privind achizitia de utilaje la ferma piscicolă Drăcșani – S.C. Piscicola S.A. Botoșani

S.C. PISCICOLA S.A. Botoșani anunță începerea procedurii de achiziție publică pentru echipamente și utilaje în vederea implementarii proiectului intitulat: ,,Achiziție echipamente pentru diversificarea activităților în cadrul pescăriei comerciale”, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020, prioritatea Uniunii Europene 4 – Punerea în aplicare a strategiilor de dezvoltare - Proiecte sprijinite de FLAG (inclusiv costuri de funcționare și animare), FLAG Iazurile Moldovei - Măsura 1 - Crearea și dezvoltarea de activități generatoare de venit în Zona Pescărească Iazurile Moldovei.
• Obiectul contractului: Achiziție echipamente pentru diversificarea activităților în cadrul pescăriei comerciale
• Locul de implementare a proiectului: S.C. Piscicola S.A. – Ferma piscicolă Drăcșani, comuna Sulița, județul Botoșani
Tipul contractului: achiziție de echipamente/utilaje
• Criteriul de atribuire: oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere al raportului calitate/preț
Codurile CAEN: aferente domeniului de activitate pentru  bunurile ofertate
• Procedura de achiziție: procedura competitivă conform Ordinului nr. 1284/2016 privind aprobarea procedurii competitive aplicabile solicitanților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrari finanțate din fonduri europene.
• Modalitatea de obținere a documentației de atribuire: www.fonduri-ue.ro
• Depunerea ofertelor: ofertele se transmit în format tipărit pe suport hârtie la sediul firmei sau în format electronic, prin e-mail la adresa pisciolabt@gmail.com până la data de 07.05.2021, ora 12:00.
• Deschiderea și selecția ofertelor se va face la S.C. Piscicola S.A. Botoșani, strada I.C. Brătianu nr. 125, în data de 07.05.2021, ora 12:30.

Pentru alte informații vă rugăm să ne contactați la telefon 0744622285, 0231516364, e-mail piscicolabt@gmail.com

Reprezentant legal,
Nistor Gheorghe

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
19

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
147

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
112

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...