Complex Rediu Hotel&Restaurant și-a deschis duminică porțile pentru toți botoșănenii care doresc să petreacă cele mai importante momente din viață, și nu numai, într-un ambient plăcut și modern.
Primul din cele cinci restaurante, Restaurantul Clasic, cu o capacitate de 400 de locuri, impresionează prin designul plin de eleganță și rafinament, prin ambianță, fiind locul ideal pentru organizarea petrecerii de nuntă, cumătrii sau aniversări.
În bucătăria, dotată la cele mai înalte standarde, echipa de bucătari, coordonată de prof. Paul Lupu, care conduce Complexul Rediu Hotel&Restaurant, este pregătită să satisfacă cele mai exigente gusturi cu preparate culinare din bucătăria românească, dar și internațională, clienții beneficiind și de un foarte bogat sortiment de bauturi.
Botoșănenii care doresc să servească masa la Rediu vor găsi zilnic un meniu a la carte, din toate tipurile de preparate, începând de la preparate lichide, salate, garnituri, preparate de bază din diferite tipuri de carne, deserturi.
"Cei care ne vor trece pragul vor găsi un meniu echilibrat, pentru toate gusturile. Sperăm să introducem un sistem de calitate în care clientul să fie foarte mulțumit și în care raportul calitate-preț să fie bun pentru orice tip de consumator. Încercăm să mulțumim o plajă cât mai mare de clienți și sper să se simtă bine la noi. Meniurile pentru un eveniment se stabilesc împreună cu clienții în urma prezentării ofertei noastre. Noi venim cu un pachet de preparate bogat", ne-a spus prof. Paul Lupu.
Frumusețea locului este amplificată de cadrul natural în care a fost construit Complexul Rediu Hotel&Restaurant, în mijlocul naturii, într-un loc drag botoșănenilor, pe vremuri.
Cel care a făcut posibile toate acestea este omul de afaceri Costel Calistru, care a cumpărat Cabana Rediu în anul 2007, iar dintr-o clădire în paragină, care însă mai păstra patina timpului, a construit cel mai modern complex din Botoșani.
Patronul complexului preconizează că în luna noiembrie a acestui an va fi deschis cel de-al doilea restaurant, care va avea o capacitate de 180 de locuri și va fi unul cu specific rustic.
Complexul Rediu Hotel&Restaurant se întinde pe o suprafață de 7.000 de metri pătrați.
Pe lângă cele cinci restaurante, va fi deschis și un hotel de patru stele, care va avea 40 de camere. Totodată, Rediu Hotel&Restaurant va deveni locul ideal pentru organizarea de seminarii și conferințe.
Reprezentanții Complexului vor pregăti un program deosebit și pentru Crăciun și noaptea dintre ani.
Cei care doresc să facă rezervări pentru restaurant pot suna la numărul de telefon: 0755 034 555.
(Material publicitar)
FOTO:
Complex Rediu Hotel&Restaurant și-a deschis porțile! Vezi când va fi gata al doilea restaurant! FOTO
Stiri Botosani Monday, 29 September 2014 Business BotosaniVezi alte știri publicate de Stiri Botosani
BEC a respins candidatura lui Călin Georgescu la președinția României!
astăzi, 19:30
Biroul Electoral Central a respins, duminică seara, candidatura lui Călin Georgescu, conform surselor G4Media. Candidatura a fost respiunsă cu 10 voturi pentru și patru împotrivă. Sus...
Un tânăr special, plecat din Dorohoi, urcă pe scena show-ului X Factor!
astăzi, 19:12
Răzvan Ionescu, un tânăr de 27 de ani, diagnosticat cu tulburare de spectru autist, va urca în această seară pe scena show-ului X Factor, difuzat pe Antena 1. Tânărul este or...
Doliu în sportul românesc: O figură emblematică a tenisului de masă a murit la 91 de ani!
astăzi, 18:20
Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat, sâmbătă, că a încetat din viaţă o mare campioană a tenisului de masă, Ella Zeller Constantinescu, la vârsta de 91 de ani. &bdq...