Vezi ce se întâmplă cu angajaţii Pita!

Vezi ce se întâmplă cu angajaţii Pita!

Odată cu deschiderea magazinelor Profi în spaţiile în care în prezent funcţionează supermarketurile Pita, cea mai mare parte a angajaţilor va lucra pentru noul lanţ de magazine.

"Cam 80% dintre angajaţi vor fi preluaţi. Cei care rămân vor lucra la magazinele noastre pe care le vom deschide. Nu va rămâne nimeni fără serviciu", a declarat Adrian Bidaşcă, patronul Pita.

Patronii lanţului de supermarketuri Pita au semnat la sfârşitul lunii august contractul cu firma ce administrează supermarketurile Profi şi care vor deschide de la anul magazine în cinci dintre spaţiile în care funcţionează în prezent Pita.

Contractul prevede închirierea pentru o perioadă de zece ani a spaţiilor. Începând cu data de 10 octombrie va începe eliberarea a patru spaţii din Griviţa, Ştefan cel Mare, Bucovina şi Primăverii, iar ultimul spaţiu, de pe George Enescu, se va elibera pe 6 ianuarie.

Pita va rămâne cu depozitul și partea distribuție și vrea să extindă rețeaua de magazine de cartier, prin deschiderea a trei noi astfel de spații în zona Bulevard, Capătul 1 și Primăverii.

Magazinele Profi din Romania sunt detinute integral de fondul de investitii Enterprise Investors.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul privind plafonarea tarifelor RCA a fost publicat. Care va fi prețul maxim al polițelor de asigurare

astăzi, 18:52
13

Ministerul Finanţelor a publicat miercuri proiectul de hotărâre de guvern care stabileşte plafonarea temporară a tarifelor asigurărilor auto obligatorii (RCA) la nivelul maxim al tarifelor ...

Botoșănenii diagnosticați cu viroze respiratorii se împuținează

astăzi, 18:29
29

Numărul pacienţilor diagnosticaţi cu afecţiuni respiratorii este în sfârşit în scădere. Astfel, dacă în perioada 6-12 martie 1341 de botoşăneni au fost diagnosticaţi ...

Județul Botoșani a intrat în cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern (fotogalerie)

astăzi, 16:20
119

Județul Botoșani, „Tărâmul Sfinților”, a intrat în cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, „Destinația Anului 2023”, la categoria &bd...