Bunurile unei cunoscute societăţi din Botoşani, scoase la vânzare de Fisc!

Bunurile unei cunoscute societăţi din Botoşani, scoase la vânzare de Fisc!

Bunurile unei cunoscute societăţi din Botoşani, care deţine o cotă importantă pe piaţa pe care activează, au fost scoase la vânzare de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani.

Fiscul vinde la licitaţie clădiri, terenuri, dar şi o garsonieră deţinute de Interfarm, în municipiul Botoşani, societate care se ocupă cu distribuţia de medicamente.

Licitaţia va avea loc în data de 4 martie, fiind prima organizată de Fisc pentru valorificarea acestor bunuri.

Printre bunurile imobile scoase la vânzare se numără clădirea sediului administrativ, situată pe strada Doboşari, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 1,1 milioane de lei.

Un alt bun scos la vânzare este o garsonieră situată pe strada Prieteniei, care se vinde cu 59.200 lei, mai multe terenuri situate pe strada Doboşari, un spaţiu comercial de pe strada Vârnav, pentru care Fiscul cere peste 230.000 de lei, dar şi un spaţiu comercial de la Piaţa Centrală, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 385.100 de lei.

Bunurile au fost puse sub sechestru de către Fisc în urma unei inspecţii fiscale ce a avut loc în anul 2012, când au fost stabilite obligaţii de plată către bugetul statului după ce finanţiştii au stabilit că societatea a comercializat mai multe produse sub preţul de achiziţie. La acea dată, potrivit unor reprezentanţi din cadrului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, bunurile erau ale Interfarm, potrivit datelor din cartea funciară.

Pe de altă parte, reprezentanţii societăţii susţin că bunurile scoase la vânzare nu se mai află în proprietatea Interfarm.

“Nu mai avem bunuri pe numele nostru. Au fost vândute, pe bază de contract, cred că din 2012", a precizat Daniela Busuioc, directorul Interfarm.

Principalul acţionar al Interfarm a fost Dumitru Brânzei, care în 2007 s-a înecat în iazul său din localitatea Cotîrgaci. După decesul acestuia, acţionarii minoritari au preluat şi partea sa, sediul social al firmei fiind mutat în anul 2010 în Vaslui.

Vezi AICI bunurile scoase la vânzare de Fisc!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
69

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...