VIDEO: Strigătul disperat de ajutor al unei familii din județ, rămasă în pragul iernii fără adăpost și plină de datorii

VIDEO: Strigătul disperat de ajutor al unei familii din județ, rămasă în pragul iernii fără adăpost și plină de datorii

Familia din Băiceni a cărei locuință a fost mistuită de un incendiu are nevoie de ajutorul semenilor. O femeie și cei doi copii au rămas, în pragul iernii, fără acoperiș deasupra capului și plini de datorii.

Viorica Tudose și-a strigat durerea pe rețelele sociale, unde a postat filmul necazului care s-a abătut asupra familiei sale. La începutul acestei săptămâni, casa a fost cuprinsă de flăcări în urma unui scurtcircuit. Imobilul a fost renovat cu bani împrumutați de la bancă, iar focul a distrus toate bunurile din interior.

Femeia a reușit să scoată copiii din casă și a cerut ajutor, la fața locului intervenind două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale de stingere, dar și voluntarii din comună.

Incendiul a fost lichidat, însă familia a pierdut toată agoniseala. Femeia este divorțată și își crește singură cei doi băieți, de 5 și de 8 ani. Micuții nu mai au nici haine, nici rechizite, nici adăpost. Părinții fac apel către oamenii de bine, cerând o mână de ajutor pentru a putea trăi din nou în condiții de normalitate.

Cei care doresc să sprijine familia greu încercată pot dona în contul bancar: RO77RNCB0578173912290001 și pot lua legătura cu tatăl copiilor, Ionuț Tudose, la numărul de telefon: 0752366474.

 

Spune-ne opinia ta