Apel umanitar. Un băiețel de trei ani cu malformație pe cord are nevoie de ajutorul semenilor pentru a se însănătoși

Apel umanitar. Un băiețel de trei ani cu malformație pe cord are nevoie de ajutorul semenilor pentru a se însănătoși

Viața unui copil de numai trei ani depinde de bunătatea semenilor. Familia lui Daniel, din comuna Hudești, trece prin momente cumplite, de când micuțul a fost diagnosticat cu malformație la nivelul inimii.

Marinela petrece timp cu fiul ei mai mult prin spitale, iar îngrijirile și tratamentul sunt costisitoare. Copilul trebuie să fie operat, însă familia nu are destui bani nici pentru investigațiile premergătoare intervenției, care i-ar reda băiatului sănătatea.

„De când s-a născut, mămică stă cu el, doar prin spital. O sănătate destul de fragedă, la o vârstă în care el nu înțelege ce i se întâmplă. Mama a cheltuit pe tratamente și internări, iar soluția i-a venit de la Iași. Aici i se vor face alte investigații pentru a vedea starea micuțului și dacă ar trebui să ajungă la o clinică din străinătate pentru operație. Mama vine cu rugămintea de a o ajută financiar pentru tratament și drumul până la Iași”, transmite Andreea Ursu, cea care a făcut situația cunoscută.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona orice sumă într-unul dintre conturile familiei: RO37BTRLEURCRT0CF2509901 și RO90BTRLRONCRT0CF2509901. Mama poate fi contactată la numărul de telefon 0751669144.

 

Spune-ne opinia ta