Viața unui botoșănean aflat pe patul de spital depinde de ajutorul semenilor

Viața unui botoșănean aflat pe patul de spital depinde de ajutorul semenilor

La doar 43 de ani, Gabriel Tudorache trece, alături de familia sa, prin clipe îngrozitoare.

Tată a trei copii și proaspăt bunic, bărbatul a fost diagnosticat cu Ciroză Hepatică Virală, iar singura șansă la viață o reprezintă un transplant de ficat provenit de la o persoană aflată în moarte cerebrală.

Problemele medicale ale bărbatului au început în urmă cu un an. Gabriel Tudorache suferea de ulcer varicos, iar intervenția chirurgicală efectuată la o clinică privată din Iași i-a declanșat problemele medicale actuale.

În aceste momente, bărbatul se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean din Botoșani, acolo unde este internat.

Soția lui, Mariana, spune cu lacrimi în ochi că își dorește nespus să-și aibă soțul alături de ea și de familie dar este neputincioasă în fața sistemului sanitar.

Bărbatul este înscris pe listele de așteptare pentru transplant dar deocamdată vestea salvatoare întârzie să apară.

Unul dintre tratamentele care ar putea să-i amelioreze cât de puțin suferința lipsește cu desăvârșire din spitalul județean, fapt pentru care familia face un apel la populație pentru a o ajuta să procure Albumina.

Prețul medicamentului este destul de mare, în jur de 500 lei/flacon, iar bărbatul ar trebui să i se administreze măcar pe perioada în care este internat în spital.

Chiar dacă acest medicament este disponibil în farmaciile online și se poate procura pe comandă, posibilitățile financiare reduse ale familiei nu pot asigura achiziționarea lui.

Visul lui Gabriel Tudorache, un bărbat aflat în floarea vârstei, este de a trăi cât mai multe zile alături de familie și de a-și vedea nepoțelul de numai 10 luni cum crește.

Persoanele care vor să ajute familia Tudorache, pot dona în contul bancar pus la dispoziție: RO11BRDE070SV45954610700 (Tudorache Vlad Petronel)

De asemenea, mai multe detalii despre acest caz puteți abține și la numărul de telefon 0757.960.561.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(Foto) Talentata Sofia Țurcanu, micuța botoșăneancă ce promite un viitor strălucit în muzică

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1452

Sofia Olivia Țurcanu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” din Botoșani, la clasa de vioară, iar de la vârstă de 5 ani studiază c...

DSP: Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Botoșani, aproape de pragul de 9 cazuri la mia de locuitori

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
2006

În ultimele 24 de ore, 187 de botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid-19, potrivit statistici furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.82 dintre aceștia sunt din m...

Cele două minore dispărute vineri seară, identificate de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1825

Cele două adolescente dispărute vineri seară de la domiciliu au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Botoșani.Este vorba despre Ionescu Andreea Diana, în vârstă d...