Un nou apel la rugăciune pentru Părintele Ionică: ”A biruit de mai multe ori starea critică a bolii…” (Foto)

Joi dimineață, credincioșii din Botoșani s-au unit din nou în rugăciune pentru sănătatea unuia dintre cei mai iubiți preoți din oraș.

Încă de la dimineață, preoți și credincioși au participat la Taina Sfântului Maslu la Biserica ”Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoșani, pentru sănătatea preoului Ioan Alupoaiei.

”A biruit de mai multe ori starea critică a bolii, nădăjduim să reușească și de această dată! Rugăciunea fiecăruia dintre dvs. poate să facă o minune și să reziste și de această dată”, este mesajul transmis de preoteasa Anamaria Macuc.

„Părintele Ionică”, așa cum este cunoscut printre credincioși, a trecut în anii din urmă prin grele încercări. În decembrie 2020, Părintele Ioan a fost internat la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” (Spitalul de contagioase) cu afecțiuni pulmonare severe. După mai bine de o lună de spitalizare, a urmat tratament la domiciliu, apoi proceduri de recuperare la Clinica Nera din județul Caraș-Severin. Din primăvara lui 2021 a revenit în altar, alături de credincioși.

Acum, starea de sănătate a Părintelui Ionică s-a degradat, creștinii fiind din nou chemați la rugăciune pentru sănătatea preotului.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...

Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe cei certați cu regulile: Sunt vizați și cei care apelează nejustificat 112!

Tuesday, 17 September 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani! (foto)

Tuesday, 17 September 2024

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...