Apel umanitar la Botoșani pentru victimele inundațiilor din Galați! (Foto)

Mai multe parohii din județul Botoșani și-au unit eforturile și au transmis un apel la solidaritate și compasiune față de persoanele grav afectate de inundațiile din Galați.

”Cu binecuvântarea Părintelui Protopop, împreună cu Părintele David Stoian de la Parohia Sfinții Împărați ”Constantin și Elena” din Alba și Părintele Ioan Pușcașu de la Parohia ”Sf M. Mc. Pantelimon” din Bașeu, încercăm să dăm o mână de ajutor și să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor ce au trecut prin aceste zile crâncene. Cei ce ne pot oferi un sprijin material (haine, pături, alimente neperisabile, produse de igienă, apă, rechizite etc.) cât și financiar sunt așteptați până pe data de 24 septembrie 2024 la Parohia ”Sfântul Gheorghe” Mlenăuți, unde cu ajutorul dumneavostră încercăm a strânge cele necesare, iar pentru cei care nu pot ajunge, donațiile pot fi lăsate la Parohiile Alba și Bașeu”, este mesajul către credincioși.

Astfel, în fiecare zi, începând cu data de 17 septembrie, prăznicarul vă fi deschis pentru a primi darurile dumneavostră.

”Știm că pentru fiecare este greu, însă în aceste zile mulți dintre frații noștri au pierdut tot ce au agonisit o viață. Bătrâni care nu mai au unde dormi, copii care plâng și părinți care își pun nădejdea doar în Dumnezeu”, mai spun inițiatorii campaniei umanitare.

Donațiile se vor face în contul: Parohia ”Sfântul Gheorghe” Mlenăuți

RO60 RNCB 0043 1005 2704 0001

RNCBROBU (cu mențiunea ajutor inundații) și la părinții împreună slujitori Pr. Stoian David și Pr. Pușcașu Ioan.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...

Iftime vorbește despre cele mai mari greșeli. ”Când am crezut în Croitoru!” / ”Toți au vrut să mor astă-vară cu fotbalul!”

astăzi, 07:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani a vorbit d...

19 septembrie pe Știri Botoșani. Ziua în care Sala Polivalentă a primit un nume, Orban întâmpinat cu aplauze la Botoșani și primarul pleacă în America!

astăzi, 07:30

19 septembrie 2008 Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Noua Sală Polivalentă ce va fi inaugurată la începutul lunii viitoare, va purta numele multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipă....