Un adolescent din municipiul Botoșani are nevoie de ajutor: ”A încercat prin munca lui să strângă bani pentru spital!”

Un adolescent din Botoșani are nevoie de sprijin financiar pentru a merge luni, 22 iulie, la un spital din București pentru a se opera de ruptură de menisc și ruptură de ligament genunchi stâng.

Apelul a venit din partea Parohiei Pacea din municipiul Botoșani. Redăm integral anunțul postat pe rețelele de socializare:

Imediat după ce va fi operat, adolescentul va trebui să poarte o orteză specială care va costa 500 lei.

De asemenea, adolescentul mai are nevoie încă de 800 lei: 180 lei autocarul dus întors Botoșani - București+ 240 lei autocarul dus întors Botoșani – București pentru însoțitor (mama lui) + 60 lei taxiul dus -întors până la spital + 320 lei spitalizare însoțitor (40 lei/zi×8 zile de spitalizare).

În total are nevoie de 1.300 LEI + bani pentru tratament+ bani pentru mâncare însoțitor în cele 8 zile de spitalizare și pentru alte cheltuieli ce vor mai apărea.

Cei care doriți să-l sprijiniți financiar în această perioada dificilă, puteți să-l contactați la numărul de telefon 0744169460 și să vă întâlni cu el în Botoșani sau puteți să-i trimiteți bani pe numele mamei (nu are număr de cont, dar va trimite în privat, datele de pe buletin, pentru a-l putea ajuta prin wetransfer), el fiind încă minor.

Este un adolescent harnic, care a încercat prin munca lui să strângă bani pentru cele necesare și pentru spital, dar îi este greu, momentan, pentru că din cauza problemelor de sănătate nu poate să mai facă efort fizic ca înainte.

Orice ajutor, oricât de mic, contează!

Mulțumim tuturor celor ce-l veți sprijini pentru a nu mai avea și grija financiară atunci când merge la operație! Doamne ajută!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...