Târg caritabil pentru Anastasia, fetița diagnosticată cu nev congenital gigant

Târg caritabil pentru Anastasia, fetița diagnosticată cu nev congenital gigant

În perioada 17-18 iulie 2021, Asociația Umanitară „Simona Elena și Voluntarii” va organiza un târg caritabil destinat micuței Anastasia, fetița în vârstă de 1 an și 3 luni diagnosticată cu nev congenital gigant.

Evenimentul va avea loc la Dorohoi, pe Pietonal, lângă C.E.C Bank, în intervalul orar 9:00 – 20:00, iar banii proveniți din vânzări vor fi donați Anastasiei dar și altor copii diagnosticați cu boli grave.

„Dacă aveți, hăinute( spălate și etichetate), încălțăminte, jucării, orice lucrușor, aranjamente florale, bunătăți sigiliate, accesorii pe care v-ar plăcea și d-voastra sa le cumpărați de la Târgul Caritabil si considerați că pot fi valorificate,  dati-ne de știre să-ți spunem punctele de colectare din orașul Dorohoi și Botoșani sau venim noi la tine.”, este mesaul transmis de Simona Elena, organizatoarea târgului caritabil.

Anastasia Tuchiac, în vârstă de 1 an și 3 luni, este din comuna Brăești, județul Botoșani și suferă de o boală pe care nici medicii din România nu au văzut-o prea des în ultimii 40 de ani de carieră.

Încă de la naștere, Anastasia a fost diagnosticată cu un hemagiom gigant, iar șansa la o viață normal depinde doar de implicarea semenilor. În ajutorul Anastasiei au sărit oameni minunați, copii și adolscenți, impresionați de boala bebelușului, care au reușit ca într-o lună să strângă 20.000 lei, bani necesari intervenției chirurgicale de îndepărtare a nevului congenital gigant.

Anastasia a fost supusă cu succes primei intervenții chirurgicale de îndepărtare a Nevului Congenital Gigant torace-abdomen și înlocuirea cu grafe de piele. După o perioadă de refacere, micuța va efectua o a doua intervenție chirurgicală la spate, de îndepărtare a nevului congenital.

„Medicii ieșeni vin cu vești bune și îi dau Anastasiei o șansă la o viață normala mult așteptataă fără cicatrici pe piele si-n suflet.

Dorim să venim în continuare în sprijinul Anastasiei cât și a altor copilași (bolnavi de cancer), tineri cu dezabilitati și bătrâni cu nevoi speciale pe care Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii îi are în atenție și care au mare nevoie de ajutorul nostrum, al tuturor, să poata continua.”, a declarant Simona Elena.

Persoanele interesate pot dona în conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschise la Banca Transilvania:

RO06BTRLRONCRT0587762901  RON 

RO53BTRLEURCRT0587762901   EURO

SWIFT: BTRLRO22.

De asemenea, relații suplimentare se pot obține la telefon/what's up 0757.139.794 (Simona Elena).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(FOTO) Botoșănenii, încurajați de autoritățile locale și județene să sprijine producătorii locali, în cadrul „Târgului de weekend”

astăzi, 13:25
288

În weekendul trecut, în fața Palatului Administrativ din Botoșani, cetățenii au putut să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate di...

Pompierul Iulian Rotaru va lua, luni, startul la ultra-maratonul din Bolivia. Mult succes, Iulian Rotaru!

astăzi, 10:47
142

Pompierul Iulian Rotaru, angajat al ISU Botoșani, va participa, în perioada 20-26 septembrie 2021, la ultra-maratonul „Ultra Bolivia Race”.Luni, subofițerul botoșănean va lu...

(Video) Anya Maria, micuța botoșăneancă îndrăgostită de folclorul românesc

astăzi, 09:44
492

Anya Maria Olariu are 8 ani și este elevă în clasa a II-a la Școala din Răuseni. Un copil frumos, cu părul roșcat și pistrui pe obrăjori, cu un zâmbet și o poftă de viață cum r...