Soția unui preot trece prin clipe cumplite. Totul s-a descoperit după ce a leșinat, pe 8 ianuarie!

Investigațiile, care au fost făcute la Suceava și la București, au scos la iveală o problemă foarte gravă.

Soția unui preot trece prin clipe cumplite. Totul s-a descoperit după ce a leșinat, pe 8 ianuarie!

Părintele Teodor Mera trece printr-un necaz deloc ușor. Soția preotului, Simona Mera, are o afecțiune la nivelul creierului.

”Să nu credeți că Dumnezeu ne ține pe noi preoții și ale noastre familii pe un norișor,  de unde nici o furtună nu ne poate atinge. Suntem și noi izbiți din toate direcțiile de nenumărate ori, odată pentru păcatele noastre și a noastră mântuire, dar și pentru toți oamenii pe care îi ridicăm atunci când se află în mijlocul furtunii,  ridicându-i, prin rugăciune,  vorba bună,  îmbrățișări Euharistice”, transmite preotul Alexandru Lungu, cel care a făcut apel al ajutor. ”Voi lăsa în continuare mesajul părintelui, iar după a voastră putere, întindeți o mână de ajutor. Din păcate, nu toate operațiile sunt acoperite de casa de asigurări”, a adăugat pr. Alexandru.

În data de 8 ianuarie 2024, Simona Mera a leșinat, a intrat în stare de inconștiență cu o formă de semipareză. Internată fiind la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, în urma unui CT, ulterior RMN, s-a descoperit o tumoare care înglobează și mulează nervii cranieni V-XI.

”Am continuat investigațiile la Neurochirurgie Iași și Institutul de Neurochirurgie din București, dar fără rezultat, pentru că doctorii neurochirurgi din aceste centre nu sunt specializați pe chirurgia unghiului ponto-cerebelos și nu dispun de aparatura necesară tratamentului chirurgical. Am ajuns prin toate recomandările la Institutul Creierului-Brain Institut-Spitalul Privat Monza București, la dr. neurochirurg Sergiu Stoica, care ne-a împărtășit experiența profesională dobândită în centre universitare din Franța și America și achiziționarea unor aparate și roboți care o pot ajuta enorm în această intervenție a neurochirurgiei moderne și pe Simona”, a povestit pr. Teodor Mera.

După operație, Simona Mera trebuie ajutată să meargă mai departe. Este internată la Institutul Creierului, Brain Institute Spitalul Privat Monza București.

Viața și recuperarea ei depind acum de tratamentul pe care îl va primi.

”Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră ca să o susținem pentru recuperare! Dacă dorește cineva, sau din cei care pot și vor să ajute eu las un număr de cont!”, a transmis părintele Mera.

Cont în LEI: BRD G.S.G

Cont: RO14BRDE340SV213 20423400

codul SWIFT: BRDEROBU

Titular cont: Mera Teodor

Cont în EUR:

Banca: BRD G.S.G.

Cont: RO11BRDE340SV40634153400

codul SWIFT: BRDEROBU

Titular cont: Mera Teodor

Pentru mai multe detalii, puteți scrie adresa pr.merateodor@gmail.com

tel. 0740768073

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
31

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
57

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
1079

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...