Șansa la viață a unui copil din Botoșani depinde de o sumă exorbitantă. Vlad Plăcintă: „Haideți să salvăm împreună viața micuțului!”

Șansa la viață a unui copil din Botoșani depinde de o sumă exorbitantă. Vlad Plăcintă: „Haideți să salvăm împreună viața micuțului!”

Dragoș Păscăreanu este o minune de copil în vârstă de doar 3 ani și 7 luni, care locuiește în satul Arborea, comuna George Enescu, județul Botoșani.

Băiețelul se confruntă cu multiple probleme cardiace, având încă de la naștere numeroase malformații la inimă, fapt pentru care viața lui este pusă în pericol.

Crescut doar de mamă și cu o situație financiară precară, viața lui Dragoș depinde de o sumă consistentă de bani, necesară unor intervenții chirurgicale la un spital din Istanbul.

Specialiștii români nu i-au dat prea multe șanse la viață, întrucât starea de sănătate a copilului era precară. Când veștile bune au început să vină din Turcia, speranțele mamei au reînviat.

Cu ajutorul lui Vlad Plăcintă, președintele Asociație „Salvează o inimă”, micuțul a fost supus până acum la două intervenții chirurgicale, în cadrul unui spital din Istanbul, dar specialiștii de acolo i-au recomandat încă alte trei intervenții pe parcursul a patru ani.

Pentru următoarea operație, mama copilului are nevoie de 16.000, bani care ar putea să-i dea o șansă la viață unicului ei copil.

Redăm, mai jos, povestea lui Dragoș Păscăreanu prezentată de Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă”:

„Dragoș Păscăreanu este un copil de numai 3 ani și 7 luni, care s-a născut, pe data de 15 iunie 2017, cu mai multe malformații grave ale inimii, care îi pun viața în mare pericol.

Băiețelul este în stare ameliorată, având următoarele diagnostice la inimă: insuficiență cardiacă, canalul AV forma completă, transpoziții vase mari, hipoplazie cord stâng, drenaj venos pulmonar total aberant, lipomielomelingocel (fesa), suflu sistolicde gradu 4/6 pe toata aria precordială, DSV larg 13mm, DSA-9mm, stenoză strânsă de arteră pulmonară și persistenta canalului arterial.

Medicii din țară nu i-au dat șanse să trăiască, întrucât starea copilului este foarte gravă, dar speranțele familiei au reînviat când a primit răspuns din Istanbul, de la Spitalul Medical Park. Dragoș trebuie să plece urgent, deoarece o zi în plus poate fi fatală pentru copil! Haideți să salvăm împreuna viața micuțului!

Până în momentul de față Dragoș a mai efectuat două intervenții la Clinica Medical Park din Istanbul două operații pe cord deschis dar medicul a recomandat 3 intervenții chirurgicale pe o perioada de aproape 4 ani.

”Fac apel la dumneavoastră pentru a mă ajuta să efectueze ultima operație cea de-a treia care băiatul meu depinde de această intervenție în Turcia. Situația mea materială depășește cu mult suma deoarece sunt o mamă singură și este peste puterile mele suma de 16000 de euro.

Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare această care depinde viața băiețelul meu. Orice donație cât de mică ar fi contează ca Dragoș băiețelul meu să trăiască o viață normală cum și-ar dori orice copil!, spune mama.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -Dragoș Păscăreanu”.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta