"Am ajuns să fim de râsul lumii, să se vorbească și la știri despre gropile din Botoșani"

"Am ajuns să fim de râsul lumii, să se vorbească și la știri despre gropile din Botoșani"
"Care este Botoșaniul în care vreau sa trăiesc?" O întrebare care trebuie tratata cu multa atenție. Îmi vin multe lucruri în gând, dar fiindcă nu le pot scrie pe toate o sa pun doar câteva care mie mi se par importante.

1.Siguranța pe străzi!
Pentru  un oraș ca Botoșani siguranța pe străzi ar trebui sa fie mare, dar în multe cazuri nu se întâmplă asa. Nu de multe ori ma trezesc prin centrul vechi sau prin alte locuri ca cineva sa ma abordeze sa îmi ceara o țigară sau uneori bani, dar nu în modul respectuos, ci vulgar și violent.
-"Da-mi o țigară",
-"Nu am, nu fumez",
-"Atunci da-mi 5 lei",
-"Sunt obligat sa-ți dau ție 5 lei?
-"Da-mi 5 lei, dacă nu, scot cuțitul"
Ei, la faza asta, ori fugi ori te iei in gura cu el... dar asta nu prea merge... De cele mai multe ori te abordează în grupuri și nu poți decât sa tipi sau sa le dai ce "ai". Consider ca ar trebui sa fie mai multe patrule... Niciodată nu știi ce se poate întâmpla.. Daca e sa te abordeze de abordează și ziua-n amiaza mare.
Si în preajma cluburilor ar trebui sa fie mai multe patrule... Când sunt deschise, adică pe la 00:00.

2.Drumurile cu gropi din orașul Botoșani!
Nu am permis încă, dar sa fim serioși, ma îngrijorează și pe mine ca și pe ceilalți... De câte ori merg cu tata prin oraș cu mașina da de o groapa, doua, trei... "n" gropi... Si nu e numai de mașină... ca ii trebuie după un timp schimbate suspensiile sau alte piese care au fost afectate... e și de mersul pe jos... Când mergi pe jos sunt locuri în care trebuie sa faci slalom parca ai fi la "Raliul Dakar". Va rog, faceți ceva cu gropile astea, am ajuns sa fim de rasul lumii sa se vorbească și la știri despre gropile din Botoșani.

3.Turismul din județul Botoșani!
De ce nu putem avea și noi atâția vizitatori cum are Suceava sau alte județe din România pentru locurile turistice pe care le are? Pentru ca nu știm sa le facem cunoscute... Avem atâtea locuri turistice:
-BISERICA "SF. NICOLAE" POPĂUŢI
-MĂNĂSTIREA VORONA
-SIHĂSTRIA VORONEI
-CASA MEMORIALĂ "MIHAI EMINESCU"
-CASA MEMORIALĂ "GEORGE ENESCU"
-CASA MEMORIALĂ "NICOLAE IORGA"
-CENTRUL VECHI
și încă multe altele, dar nu mai stau sa le enumăr. Încercați sa faceți mai multe pentru turismul din Botoșani, pentru ca ceea ce se întâmplă acum este bătaie de joc! Va mulțumesc!

(Aivănesei Dumitru Andrei)


Nota Redactiei: Campania "Botosaniul in care vreau sa traiesc" are drept scop promovarea ideilor si sustinerea lor in vederea implementarii unor noi viziuni asupra orasului in care traim, viziuni pe care le dorim a fi constructive si aplicabile in viitorul apropiat sau mai indepartat. Din acest motiv, rugam insistent sa comentati cu decenta materialele publicate in cadrul acestei campanii, evitand in acest sens vendetele politice, mai ales ca aprecierile dumneavoastra ii vor ajuta pe organizatori sa stabileasca premiile campaniei, pe data de 23 aprilie!  
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
47

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
81

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...