Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Copiii de la Centrul de Zi „Șansa mea” au fost vizitați, pe 21 decembrie, de Moș Crăciun și elevii clasei I-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani, alături de reprezentanții corului unității de învățământ și învățătoarele Alexandra Ionescu și Anamaria Avram.

Generos, cu suflet blând și privire caldă, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri copiilor care, în schimb, l-au colindat și i-au spus poezii.

Anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun au fost membrii corului Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botoșani coordonați de profesorul Laurențiu Palade. Astfel, banii pe care coriștii i-au primit la colindat s-au transformat în cadouri.

„A fost o activitate desfășurată de elevii clasei I C a liceului Pedagogic împreună cu elevii corului Liceului pentru a înveseli copiii de la centru. În fiecare an încercăm pe cât posibil să îi înveselim pe acei copii, așa vor simți că suntem alături de ei. Nu am mers cu mâna goală, ci cu niște cadouri cumpărate din bănuții primiți de elevii corului Liceului, împreună cu jucării din partea elevilor de clasa I, atunci cand au fost la institutii ale Municipiului Botosani”, a precizat profesorul coordonator al activității, Alexandra Ionescu.

 „Vă mulțumim pentru colindă și daruri! Vă prețuim și vă dorim sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”, au transmis reprezentanții centrului.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
435

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
566

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1731

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...