Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Copiii de la Centrul de Zi „Șansa mea” au fost vizitați, pe 21 decembrie, de Moș Crăciun și elevii clasei I-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani, alături de reprezentanții corului unității de învățământ și învățătoarele Alexandra Ionescu și Anamaria Avram.

Generos, cu suflet blând și privire caldă, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri copiilor care, în schimb, l-au colindat și i-au spus poezii.

Anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun au fost membrii corului Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botoșani coordonați de profesorul Laurențiu Palade. Astfel, banii pe care coriștii i-au primit la colindat s-au transformat în cadouri.

„A fost o activitate desfășurată de elevii clasei I C a liceului Pedagogic împreună cu elevii corului Liceului pentru a înveseli copiii de la centru. În fiecare an încercăm pe cât posibil să îi înveselim pe acei copii, așa vor simți că suntem alături de ei. Nu am mers cu mâna goală, ci cu niște cadouri cumpărate din bănuții primiți de elevii corului Liceului, împreună cu jucării din partea elevilor de clasa I, atunci cand au fost la institutii ale Municipiului Botosani”, a precizat profesorul coordonator al activității, Alexandra Ionescu.

 „Vă mulțumim pentru colindă și daruri! Vă prețuim și vă dorim sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”, au transmis reprezentanții centrului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cartierele unde botoșănenii trăiesc mai rău ca în sat. „La țară se circulă în condiții mai bune”/„Poate cu ajutorul presei...” (foto, video)

astăzi, 11:29
212

Mai mulți cetățeni ai municipiului Botoșani s-au plâns consilierilor locali că în unele cartiere se trăiește mai rău ca în sat din cauza avariilor care apar de pe o zi pe alt...

Bebeluși diagnosticați cu afecțiuni rare la Botoșani. Medic: „Nu sunt boli fără speranță...” (foto, video)

Joi, 29 Februarie 2024
486

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, marcată pe 29 februarie, la Botoșani a avut loc o conferință de presă pe această temă. Astfel, medicii botoșăneni au declarat că, de-a lungul ...

Post unic scos la concurs pentru un spital din Botoșani. „Sperăm să prezinte interes pentru specialiști” (video)

Joi, 29 Februarie 2024
567

Dr. Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a fost scos la concurs un post unic în ...