Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Moș Crăciun și corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au ajuns la Centrul de Zi „Șansa mea” (fotogalerie)

Copiii de la Centrul de Zi „Șansa mea” au fost vizitați, pe 21 decembrie, de Moș Crăciun și elevii clasei I-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani, alături de reprezentanții corului unității de învățământ și învățătoarele Alexandra Ionescu și Anamaria Avram.

Generos, cu suflet blând și privire caldă, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri copiilor care, în schimb, l-au colindat și i-au spus poezii.

Anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun au fost membrii corului Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botoșani coordonați de profesorul Laurențiu Palade. Astfel, banii pe care coriștii i-au primit la colindat s-au transformat în cadouri.

„A fost o activitate desfășurată de elevii clasei I C a liceului Pedagogic împreună cu elevii corului Liceului pentru a înveseli copiii de la centru. În fiecare an încercăm pe cât posibil să îi înveselim pe acei copii, așa vor simți că suntem alături de ei. Nu am mers cu mâna goală, ci cu niște cadouri cumpărate din bănuții primiți de elevii corului Liceului, împreună cu jucării din partea elevilor de clasa I, atunci cand au fost la institutii ale Municipiului Botosani”, a precizat profesorul coordonator al activității, Alexandra Ionescu.

 „Vă mulțumim pentru colindă și daruri! Vă prețuim și vă dorim sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”, au transmis reprezentanții centrului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

astăzi, 12:22
513

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...

O jumătate de secol și chiar mai mult, cupluri celebrate la Botoșani. „Într-o familie sunt și momente grele...” (foto, video)

Miercuri, 17 Iulie 2024
608

Aproximativ 40 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant au fost prezente la Primărie pentru a marca un moment important din viața lor. Mai exact, 36 de cupluri care au î...

Avarie într-o intersecție aglomerată din Botoșani, în comunele din județ oamenii primesc apă cu porția! (foto, video)

Marţi, 16 Iulie 2024
745

Meteorologii au emis COD ROȘU de caniculă și disconfort termic și pentru ziua de marți. În aceste condiții, cetățenii din comunele județului Botoșani primesc apă cu porția, iar &icir...