Locuința unui cetățean dintr-o comună din Botoșani, cu un handicap grav, a fost distrusă de flăcări. Bărbatul cere ajutor în mediul online

Locuința unui cetățean dintr-o comună din Botoșani, cu un handicap grav, a fost distrusă de flăcări. Bărbatul cere ajutor în mediul online

Neculai Pintilei este un bărbat în vârstă de 54 de ani, din satul Vlădeni, comuna Corlăteni, care a rămas fără locuință, în urma unui incendiu izbucnit miercuri seară.

Tragicul eveniment a pornit, cel mai probabil, de la un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

Bărbatul a fost la un pas de moarte, mai ales că are dificultăți mari în a se deplasa. El suferă de un handicap grav, fiindu-i amputate picioarele. Într-o secundă, toată avuția sa a fost mistuită de flăcări, lăsându-l pe bietul om doar cu hainele de pe el.

Bărbatul a lansat, de curând, în mediul online un apel adresat tuturor cetățenilor care pot să-l ajute financiar. Singura șansă de a-și clădi din nou un viitor stă în mâinile semenilor. Domnul Neculai are nevoie urgentă de materiale de construcții care să-l ajute să-și reconstruiască locuința distrusă de flăcări.

„Mă numesc Pintilei Neculai din județul Botoșani, comuna Corlăteni, sat Vlădeni sunt fără picioare, cu handicap. Aseara mi-a luat foc casa, nu am apucat să recuperez absolut nimic din ce am avut, am rămas doar cu ce aveam pe mine. Vă rog din suflet să mă ajutați să-mi reconstruiesc casa. Numărul meu de telefon este  0740.770.820”, este apelul transmis de Neculai Pintilie.

 

Spune-ne opinia ta