Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Asociației ”Salvează o inimă” și pentru contribuția adusă în păstrarea credinței și culturii creștine.

”Această recunoaștere nu este doar a mea, ci a întregii echipe care lucrează neîncetat pentru a ajuta pe cei aflați în suferință. Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă – aceea de a salva vieți, de a oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie și de a ne sprijini semenii atunci când simt că nu mai au putere”, a transmis Vlad Plăcintă.


Botoșăneanul le-a mulțumit, de asemenea, tuturor celor care îi sunt alături ”în această călătorie plină de provocări, dar și de minuni”.

”Fără sprijinul vostru, fără solidaritatea și iubirea voastră, nu am fi reușit să facem toate aceste lucruri. Fiecare copil salvat, fiecare familie sprijinită este o mărturie vie a puterii bunătății și a credinței. Cu această distincție în inimă, ne angajăm să continuăm această lucrare nobilă, cu aceeași dăruire și cu aceeași credință, căci împreună putem aduce o rază de lumină în viețile celor care au nevoie de ajutor. Vă mulțumesc din suflet tuturor!”, este mesajul președintelui Asociației ”Salvează o inimă”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...