Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

O mama văduvă, care a fost operată miercuri de o tumoare foarte mare, la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași, și care duminică, la ora 9:00, va fi externată, își face griji pentru că nu are cu ce să ajungă acasă, în Botoșani.

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către preoteasa Anamaria Macuc.

Marți dimineață, pacienta a plătit un șofer s-o ducă cu mașina la spital pentru operație. Nu știe exact dacă va găsi și acum o mașină care să o aducă, dar altă dată șoferul i-a cerut 350 lei de la Botoșani la Iași.

”Ar fi minunat dacă cineva ar putea să o ajute direct cu transportul, ca să nu-și mai facă griji în acest sens, sau dacă nu, cine dorește s-o ajute financiar îi poate dona în numărul de cont”.


(Carmen înainte de operație)

Cine dorește s-o ajute, o poate contacta la nr. de telefon +40758198574 pe o prietenă de-a doamnei care va merge după ea la Iași s-o ajute la externare (va merge și ea în mașina care se va găsi pentru Carmen). Acesta este și nr d-nei operate: 0749937940, doar că din cauza durerilor nu prea poate vorbi, ”dar las numărul în cazul în care veți dori s-o ajutați pe viitor”, spune Anamaria Macuc, care își pune la dispoziție și numărul telefonului personal: 0743326171.

Carmen nu are familie care să o sprijine, a crescut la orfelinat, părinții, soțul și un copil i-au murit. Are doi copii: un băiat de 11 ani și o față de 17 ani, care o așteaptă acasă, în locuința socială de lângă Scoala 13 din municiăiul Botoșani.

Are un venit lunar de aproximativ 800 lei (ajutor social și complementară), plus alocațiile celor doi copii.

De asemea are mare nevoie de un frigider, mai ales acum după operație. ”Poate are cineva unul bun și nu-i mai trebuie. Nădăjduim, ÎMPREUNĂ, puțin câte puțin, să o putem ajuta să depășească mai ușor aceste momente grele”, a încheiat preoteasa AnaMaria Macuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...