Casă ridicată în mai puțin de o lună, pentru un botoșănean cu o locuință distrusă de flăcări (Foto)

Casă ridicată în mai puțin de o lună, pentru un botoșănean cu o locuință distrusă de flăcări (Foto)

Daniel Câșlariu, liderul Asociației „Grup Civic” Botoșani, a reușit în mai puțin de o lună de zile, să construiască o nouă locuință destinată unui bărbat din județul Botoșani a cărui adăpost a fost devastat de flăcări în urmă cu puțin timp.

Noua realizare completează șirul celor șapte case construite până în prezent de Daniel Câșlariu, cu sprijinul financiar al tuturor persoanelor cu suflet mare care au donat.

„Anul acesta ne-am propus să repet realizările din 2020 când am reușit, cu ajutorul dumneavoastră, să construim șapte case pentru botoșăneni de-ai noștri cu care viața a fost mai aspră.

Vara aceasta, prima casă construită datorită oamenilor cu suflet mare a fost gata în doar 24 de zile.”, a declarat Daniel Câșlariu.

Asociația „Grup Civic” Botoșani  a ridicat din temelii o casă  pentru un bărbat din satul Siliștea, comuna Corlăteni.

Un incendiu l-a lăsat pe drumuri pe domnul Nicolae care s-a trezit sub cerul liber și fără niciun ajutor din partea nimănui. Nu poate să muncească, are un handicap sever la picioare și se deplasează extrem de greu, iar viața pentru el a devenit o provocare.

„În ciuda faptului că am întâmpinat o sumedenie de problemele în această perioadă în care am început lucrările la casă, dumneavoastră ați sărit întotdeauna în ajutorul nostru. Iar prin noi, ați ajutat oameni care au uitat să râdă.

De aceea, vreau încă o dată să vă mulțumesc din suflet pentru întreg sprijinul pe care cu respect l-am primit de la dumneavoastră și l-am dăruit mai departe. Revin cu un nou apel, să ajutați Asociația Grup Civic să-și atingă obiectivul din acest an, acela de a mai construi alte șase case. Nu pentru mine personal, pentru asociație sau pentru voluntarii care își dedică timpul cazurilor sociale pe care le găsim.

Ci pentru oamenii care au nevoie de noi, toți.

Din păcate, materialele de construcții s-au scumpit și ne este din ce în ce mai greu să realizăm visuri pentru familii pentru care nu există o casă care să fie acasă.”, a completat liderul Asociației „Grup Civic”

Persoanele care doresc să sprijine financiar acțiunile asociație, pot dona în conturile puse la dispoziție:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

 IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.















 

 

Spune-ne opinia ta