De Ziua Educației, 150 de copii din județul Botoșani au primit ghiozdane complet echipate

 De Ziua Educației, 150 de copii din județul Botoșani au primit ghiozdane complet echipate

Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi, recunoscută pentru campaniile de binefacere pe care le-a inițiat, a continuat chiar și după începerea anului școlar campania “Ajută un copil necăjit să zâmbească”.

Dacă la începutul anului școlar inițiatoarea campaniei a reușit, cu sprijinul comunității, să doneze 350 de ghiozdane complet echipate și să aducă un zâmbet de fericire copilașilor mai puțin norocoși, de Ziua Educației, Simona Elena Șuhan  a reușit să mai împartă  încă 150 de ghiozdane, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri copiilor din județul Botoșani.

Motivată de fericirea și zâmbetul acestor copii, polițista de frontieră își dorește să continue această acțiune și speră ca, împreună cu oamenii de bine care vor să ajute, să aducă și în viitor cât mai multe zâmbete pe chipurile micuților.

Am mai împărțit, pe lângă cele 350 ghiozdane, alte 150 copilașilor din Nordul Moldovei, zona județului Botoșani, care au fost foarte bucuroși.

Copilașii au primit cu ajutorul dumneavoastră hăinuțe, încălțăminte și dulciuri.

Am văzut zâmbete, am văzut lacrimi, am primit îmbrățișări...Trăiesc prin acești copilași, pe care împreuna îi ajutăm, momente unice și sunt convinsă că încă le putem salva viitorul, daca nu le putem reda copilăria. După ce am împărțit ghiozdane copilașilor, i-am invitat la cabina de probă și la parada ghiozdanelor pline cu toate cele necesare pentru școală.Da! Știu că sunt minunați....

Mergem mai departe?

O sa continuam aceste campanii și-n viitor și, cu siguranță, o să luptăm pentru copilași și pentru viitorul țării noastre.

Vă mulțumesc tuturor care mi-ați fost alături în aceste campanii umanitare și împreună am reușit să aducem zâmbete. Împreună vom reuși să schimbăm destine!”, a declarat Simona Elena Șuhan.

Persoanele  interesate de a sprijini acțiunile de binefacere ale Simonei Elena Șuhan, o pot contacta la numărul de telefon 0762.225.673

 

 

Spune-ne opinia ta