VIDEO: Doina Federovici invită botoșănenii la vot. „Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc”

VIDEO: Doina Federovici invită botoșănenii la vot. „Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc”

Liderul organizației județene a PSD din Botoșani, senatorul Doina Federovici, a votat duminică la secția nr. 66 din cadrul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, în jurul orei 12:00.

Candidatul filialei la șefia Consiliului Județean a lansat un apel de mobilizare la vot a populației, subliniind că echipa pe care a pus ștampilele este una de specialiști care „au pus oamenii pe primul loc”.

„I-aș invita pe toți botoșănenii să iasă la vot, pentru că este o zi importantă pentru tot județul Botoșani. În altă ordine de idei, categoric, astăzi am votat pentru o echipă de tineri specialiști, care vor aduce un suflu nou la nivelul administrației locale din municipiul Botoșani și de la nivelul județului. Am votat, bineînțeles, pentru cei care au apărat întotdeauna drepturile copiilor, ale mamelor, bunicilor și părinților noștri, am votat pentru aceia care au pus oamenii pe primul loc. Au contat pentru dezvoltarea județului Botoșani, pentru continuarea proiectelor”, a declarat Doina Federovici.

Lidera social-democraților din Botoșani a precizat că această zi este importantă pentru ea și pentru organzație, contând pe încrederea votanților.

„Am emoții, doar roboții nu au emoții. Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc. Sper ca botoșănenii să nea dea un vot de încredere, pentru că m-am întâlnit în campania electorală cu mii de botoșăneni și m-au umplut de energie și ceea ce au spus domniile lor, va fi pus în aplicare în perioada următoare”, a mai afirmat senatorul.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Peste 40 de sancțiuni aplicate pentru deplasări pe timp de noapte și nepurtarea măștii

astăzi, 09:01
114

Forțele de ordine din Botoșani au aplicat, în weekend, peste 40 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea restricțiilor de deplasare pe timp de noapte și nepurtarea măștii de p...

Peste 600 de persoane imunizate în cadrul maratonului din Mall

astăzi, 08:45
99

Peste 600 de persoane au fost imunizate împotriva virusului COVID-19, în cadrul maratonului de vaccinare desfășurat, în weekend, în incinta Uvertura Mall din Botoșani, a tra...

Femeie dată în consemn de organele judiciare

astăzi, 08:30
103

O femeie de 75 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, a fost dată în urmărire, duminică, după ce familia a declarat-o dispărută, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IP...