VIDEO: Doina Federovici invită botoșănenii la vot. „Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc”

VIDEO: Doina Federovici invită botoșănenii la vot. „Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc”

Liderul organizației județene a PSD din Botoșani, senatorul Doina Federovici, a votat duminică la secția nr. 66 din cadrul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, în jurul orei 12:00.

Candidatul filialei la șefia Consiliului Județean a lansat un apel de mobilizare la vot a populației, subliniind că echipa pe care a pus ștampilele este una de specialiști care „au pus oamenii pe primul loc”.

„I-aș invita pe toți botoșănenii să iasă la vot, pentru că este o zi importantă pentru tot județul Botoșani. În altă ordine de idei, categoric, astăzi am votat pentru o echipă de tineri specialiști, care vor aduce un suflu nou la nivelul administrației locale din municipiul Botoșani și de la nivelul județului. Am votat, bineînțeles, pentru cei care au apărat întotdeauna drepturile copiilor, ale mamelor, bunicilor și părinților noștri, am votat pentru aceia care au pus oamenii pe primul loc. Au contat pentru dezvoltarea județului Botoșani, pentru continuarea proiectelor”, a declarat Doina Federovici.

Lidera social-democraților din Botoșani a precizat că această zi este importantă pentru ea și pentru organzație, contând pe încrederea votanților.

„Am emoții, doar roboții nu au emoții. Este o zi importantă pentru mine și pentru partidul pe care îl conduc. Sper ca botoșănenii să nea dea un vot de încredere, pentru că m-am întâlnit în campania electorală cu mii de botoșăneni și m-au umplut de energie și ceea ce au spus domniile lor, va fi pus în aplicare în perioada următoare”, a mai afirmat senatorul.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bărbat căutat de familie și Poliție

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
596

Un bărbat de 69 de ani, din comuna Frumușica, a fost dat în urmărire, sâmbătă, după ce familia l-a declarat dispărut, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).Potri...

Lucrări în grafic pe șantierul de la Teatrul „Mihai Eminescu” (fotogalerie)

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
710

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat sâmbătă șantierul deschis în urmă cu aproximativ trei luni la Teatrul „Mihai Eminescu”.&...

Primarul spune că străzile nu pot fi curățate iarna, din cauza Curții de Conturi (video)

Joi, 26 Ianuarie 2023
1247

Străzile municipiului Botoșani nu pot fi curățate pe perioada sezonului rece, ca urmare a condițiilor meteorologice, dar și a unor recomandări făcute de Curtea de Conturi, a afirmat primarul C...