Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar, a votat pentru un oraș modern și “fără penali în funcții publice”

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar, a votat pentru un oraș modern și “fără penali în funcții publice”

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a votat astăzi, la ora 11.30, la Grădinița nr. 23.

Gheorghiță a votat pentru un oraș modern și speră la un  rezultat bun, chiar dacă este pentru prima dată când candidează la alegerile locale.

„Am venit să votez pentru un Botoșani modern, pentru oameni noi, fără penali în funcții publice, pentru o politică altfel. Să sperăm că aceste alegeri care ne influențează următorii patru ani vor aduce un nou mod de a face politică la nivel de municipiu și la nivel de județ. Sperăm într-un rezultat bun și, clar, vom fi o surpriză plăcută pentru toți alegătorii noștri și la municipiu și la județ pentru că noi suntem oameni noi care acum candidăm prima dată și este clar că vom intra și în Consiliul Local și Județean. Abia de luni începe cu adevărat munca noastră politică și va trebui să confirmăm că am fost investiți cu încredere de către votanții noștri", a declarat Marcel Gheorghiță la ieșirea din secția de votare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

ANM: Informare meteo de vreme deosebit de rece. Ninsori și lapoviță la munte

astăzi, 12:07
42

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o noua atenționare meteorologică de vreme deosebit de rece și intensificări ale vântului.Conform specialiștilor, &icir...

(Foto) Pompierii botoșăneni s-au mobilizat pentru a dona sânge

astăzi, 11:49
36

În fiecare clipă, viața cuiva depinde de o picătură de sânge. Iar speranța vine, uneori, de la oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic &i...

Asociația Happy intenționează să deschidă primul magazin social din Botoșani

astăzi, 10:39
129

Un concept nu foarte dezvoltat pe plan național este pe cale de a se concretiza și la Botoșani, iar Asociația Happy ar putea fi prima organizație care implementează conceptul de magazin social ...