VIDEO: Alianța USR PLUS a depus candidaturile fără PLUS. „Noi nu schimbăm nimic, doar construim”

VIDEO: Alianța USR PLUS a depus candidaturile fără PLUS. „Noi nu schimbăm nimic, doar construim”

Reprezentanții Alianței USR PLUS din Botoșani au depus, joi, dosarele candidaților pentru Parlamentul României. De menționat este că depunerea a fost făcută în absența vreunui membru al PLUS.

Liderul USR, Andrei Drancă, a motivat că lidera organizației PLUS își serbează în aceeași zi ziua de naștere, iar alți colegi din partea filialei partenere nu au putut fi prezenți din diverse motive. El se află pe prima poziție pentru Camera Deputaților, unic loc considerat eligibil de către acesta.

„Avem oameni onești și competenți, din toate colțurile județului, din toate categoriile profesionale. Ne dorim o Românie fără hoție, o Românie fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, și în primul rând ne dorim ca județul Botoșani să aibă parte de o dezvoltare pe partea de infrastructură mai ales că tot a fost în ceață în ultimul timp”, a declarat Drancă.

Întrebat câte mandate de parlamentari ar putea obține Alianța în Botoșani, președintele a răspuns că speră la cel puțin un mandat de parlamentar.

Lista la Senat este deschisă de către medicul Tudor Sârbu.

„Sunt de aceeași părere, un suflu nou, oameni onești, competenți și dornici de implicare. Ne implicăm în toate domeniile, suntem profesioniști și știm ce avem de făcut fiecare în domeniul său”, a punctat el.

Pe de altă parte, o afirmație ceva mai curajoasă a avut un alt membru USR. „Noi nu vom schimba nimic. Nu schimbăm, noi construim”, a spus acesta.

Lista URS PLUS pentru Camera Deputaților:

1. Andrei Drancă (USR)

2. Cristina Lăcătușu (USR)

3. Magda Oleniuc (PLUS)

4. Ciprian Grigoraș (USR)

5. Eusebiu Iftode (USR)

6. Liute Bogdan (PLUS)

7. Hudișteanu Paul (USR)

8. Zacretchi Sergiu (USR)

Lista USR PLUS pentru Senat:

1. Tudor Sîrbu (USR)

2. Cristi Cîmpanu (USR)

3. Doru Burlacu (USR)

4. Simona Petrovici (USR)

6. Simona Hudisteanu (USR)


 

 

Spune-ne opinia ta