USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

USR merge cu Gelu Graur la Primăria municipiului Botoșani

Filiala județeană a Uniunii Salvați România (USR) și-a desemnat candidatul pentru Primăria municipiului Botoșani. În urma unui balotaj intern bazat pe o dezbatere și a unui proces de votare secretă, ambele desfășurate duminică, la sediul organizației, juristul Gelu Graur a fost nominalizat drept câștigător al competiției.

Nu mai puțin de 62 de membri ai USR și-au exprimat opțiunea în legătură cu cel care va reprezenta filiala la Primăria municipiului-reședință de județ. Competiția internă a desemnării acestuia a debutat pe 20 ianuarie a.c., odată cu cea vizând candidatul pentru Consiliul Județean, respectiv cu întocmirea celor două liste de consilieri locali și județeni.

Mă bucur că am desemnat candidatul și îl vom susține cum ne stă în putință. Eu nu am avut o preferință”, a punctat Andrei Drancă, liderul USR Botoșani.

Lupta internă pentru Primăria municipiului Botoșani s-a dat între Marcel Gheorghiţă, inginer energetician în mediul privat, și Gelu Graur, consilier juridic în mediul privat, fost angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, cunoscut botoșănenilor mai ales după participarea la concursul “Vocea României”.

Graur a fost ales de un număr de 34 de delegați. La celălalt pol, Marcel Gheorghiță a obținut 28 de voturi. Interesant este că juristul figurează al cincilea pe lista de 16 membri propuși de USR pentru Consiliul Local, în fruntea căreia se află Gheorghiță, după care urmează Raluca Curelariu, Mihaela Axinte și Andrei Turcoman.


 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
65

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
13

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
233

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...