Un candidat la o primărie din Botoșani a obținut un singur vot

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la funcţia de primar al comunei Avrămeni din judeţul Botoşani a stabilit un record negativ în ceea ce priveşte numărul de voturi obţinut la nivel judeţean, el fiind votat de o singură persoană.

Potrivit datelor transmise de Autoritatea Electorală Permanentă, Vasile Virgil Todireanu a obţinut, la alegerile de duminică, un singur vot, dintr-un total de 1.731 de voturi valabil exprimate la nivelul comunei, scrie Agerpres.

În competiţia electorală s-au înscris şapte candidaţi, iar Todireanu a avut cel mai slab scor dintre ei, în timp ce alţi trei candidaţi au avut câte patru voturi.

La alegerile pentru funcţia de primar din Avrămeni, actualul primar Ioan Bucatariu (PSD) a obţinut 1.095 de voturi, în timp ce candidatul PNL, Marcel Burlacu, a obţinut 607 voturi.

Pe următoarele locuri s-au situat Ioan Cârnu (ALDE) - 16 voturi, Ioan Nicuşor Bucatariu (Pro România) - 4 voturi, Dubei Ilie (Uniunea Ucrainenilor din România) - 4 voturi, Dănuţ Maticiuc (PRM) - 4 voturi şi Vasile Virgil Todireanu (PMP) - 1 vot.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Petrolul 5-0! Continuă seria de ”aur” a lui Stoican

astăzi, 20:08
166

FC Botoșani și-a făcut de cap împotriva Petrolului. Echipa moldavă s-a impus cu un categoric 5-0, și a ajuns la doar trei puncte de un loc de playoff. Elevii lui Flavius Stoican au ajuns la trei...

Bărbat căutat de familie și polițiști. Apel la cunoștința publică pentru găsirea acestuia

astăzi, 18:54
214

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, a părăsit domiciliul în mod voluntar, în data de 2 februarie 2023...

Director medical cu acte în regulă la „Mavromati”

astăzi, 18:48
1395

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” are director medical cu acte în regulă. Medicul Ştefan Bercea a promovat, în dimineața zilei de luni, concursul pentru postul...